Duplex 4.5p appartement in Yverdon-les-Bains

Jura-Nord vaudois
Appartement • 4 kamer(s) • 99 m² • 3de verdieping • ref: 1263361
€ 1.074.614
Dit lot 08 betreft een duplex gelegen op de 3de verdieping van de nieuwe PPE Jordils 25 te Yverdon-les-Bains. Met een woonoppervlakte van 99,35 m² en een balkon van 12,65 m² is deze ruimte slim ontworpen om comfort, functionaliteit en stijl te bieden.

Bij de ingang wordt u begroet door een praktische garderobe en een moderne keuken die uitkomt op de eetkamer, waardoor een vriendelijke omgeving ontstaat voor uw maaltijden met familie of vrienden. Toegang tot het balkon vanuit de eetkamer stelt u in staat om volop te genieten van het buitenleven en het uitzicht. De benedenverdieping omvat ook een comfortabele slaapkamer en een badkamer met een ligbad en een waskolom voor uw gemak.

De bovenverdieping van de duplex is ontworpen voor privacy en rust en biedt een doucheruimte, twee extra slaapkamers en een gezellige zithoek voor uw familiemomenten van ontspanning.

Dit appartement is in aanbouw en combineert hoogwaardige materialen en moderne afwerkingen, wat zorgt voor een zeer aangename leefomgeving. De overhandiging van de sleutels is gepland voor eind voorjaar 2025, zodat u tijd heeft om uw installatie voor te bereiden.

Naast deze inrichting is er een overdekte parkeerplaats te koop voor CHF 50.000, wat een extra voorziening toevoegt aan deze woning.

Gelegen in een rustige omgeving, maar dicht bij alle voorzieningen van Yverdon-les-Bains, biedt de residentie Jordils 25 u de mogelijkheid om te wonen in een nieuw en ruim appartement met uw materiaalkeuze.

Ruimten

Kamers4
Balkons1
Garages (buiten)1

Oppervlakken

Leven99 m²
Bruikbaar106 m²
Balkon
Voorzieningen verzameld door AI.
Parkeerplaats

Jura-Nord vaudois

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
TypeAppartement
Bouwjaar2024