Appartementen in een Wooncomplex bij de Zee in Mersin

Arpaçbahşiş
Appartement • 2 kamer(s) • 1 bed. • 1 bad. • 53 m² • 1de verdieping • ref: ICX-00104-32484
€ 79.000
Nieuwe Appartementen met Zeezicht in Arpaçbahşiş Mersin

Stijlvolle appartementen met uitzicht op zee liggen in een woonproject met een modern architectonisch ontwerp en uitgebreide voorzieningen in Arpaçbahşiş, Mersin. Mersin is een van de belangrijkste havensteden aan de Middellandse Zee en onderscheidt zich door zijn klimaat, vruchtbare grond, toerisme, industrie, lange zeekust, historische rijkdom en redelijke vastgoedprijzen. Arpaçbahşiş is een van de betoverende kustdistricten met zijn blauwe zee, prachtige stranden, zon en natuurlijke schoonheden.

Appartementen te koop in Mersin liggen op loopafstand van de zee en dagelijkse voorzieningen. De appartementen liggen ook op 1,5 km van het gezondheidscentrum, 5 km van Erdemli busterminal, 7 km van Novacity winkelcentrum, 25 km van Marina, 27 km van Forum winkelcentrum, 30 km van Kızkalesi, 98 km van internationale luchthaven Çukurova en 115 km van luchthaven Adana Şakirpaşa.

De appartementen liggen in een project dat uit drie blokken bestaat. Het project heeft een buitenzwembad, aquapark, camelia's, fitnessruimte binnen en buiten, buitenparkeerplaats, generator, lift, 24/7 bewakingsdienst en beveiligingscamera.

Appartementen met 1 en 2 slaapkamers bestaan uit een woonkamer, open keuken, badkamer, en-suite badkamer en balkon. De appartementen zijn uitgerust met producten van topmerken.


ICX-00104

Ruimten

Kamers2
Slaapkamers1
Badkamers1
Balkons2

Oppervlakken

Leven53 m²
Totaal63 m²
Airconditioning
Balkon
Lift
Satelliet-tv
Zwembad
Voorzieningen verzameld door AI.
Fitnesscentrum
Parkeerplaats

Arpaçbahşiş

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Panoramisch weergave op zee
TypeAppartement
Bouwjaar2025