Huis te koop, Tsada, Pafos, Cyprus

Tsada
Vrijstaand huis • 3 bed. • 2 bad. • 156 m²
€ 365.000

Ontdek de belichaming van modern leven in deze adembenemende villa met 3 slaapkamers en 2 badkamers, genesteld in een prestigieus complex. Deze residentie beschikt over een scala aan wenselijke functies en biedt een levensstijl van comfort, verfijning en een ongeëvenaard uitzicht.

Bij binnenkomst wordt u verwelkomd door een ruime woonkamer die uitkomt op ontzagwekkende panorama's over de stad en de zee. De zorgvuldig ontworpen indeling zorgt ervoor dat niet alleen vanuit de woonkamer van dit prachtige uitzicht wordt genoten, maar ook vanuit twee van de royale slaapkamers. Stel je voor dat je elke ochtend wakker wordt met prachtige vergezichten.

De goed uitgeruste keuken is een toevluchtsoord voor culinaire liefhebbers, met een naadloze verbinding met de leefruimte, waardoor het een ideale ruimte is om gasten te ontvangen. De woning wordt ook compleet geleverd met een garage, die beveiligde parkeergelegenheid biedt voor uw gemak.

Een aparte kantoorruimte draagt bij aan de allure en biedt een speciale ruimte voor werk of studie, die privacy en rust biedt. Deze veelzijdige kamer kan ook dienen als logeerkamer of creatieve studio, die zich aanpast aan uw behoeften.

Bewoners van dit exclusieve complex hebben het voorrecht om te genieten van een gemeenschappelijk zwembad, perfect voor ontspanning en gezelligheid. Het pand zelf wordt zorgvuldig onderhouden, wat een weerspiegeling is van de zorg en aandacht die in het onderhoud is geïnvesteerd.

Deze villa ligt op een rustige locatie en biedt een sereen toevluchtsoord van de drukte en biedt een vredig toevluchtsoord om naar huis te bellen. De goed onderhouden omgeving draagt bij aan het algehele gevoel van rust en creëert een sfeer van verfijnd leven.

Kortom, dit is niet zomaar een woning; het is een levensstijl. Dompel jezelf onder in de luxe van een prachtig uitzicht, een goed onderhouden huis en het gemak van gemeenschappelijke voorzieningen. Mis de kans niet om deze opmerkelijke residentie uw eigen te maken.

Gemeenschappelijk zwembad

Eigen parkeerplaats

Volledig gemeubileerd

Bergruimte

Strand: 15 min rijden

Stad: 10 min rijden

Ruimten

Slaapkamers3
Badkamers2
Toiletruimten1

Oppervlakken

Leven156 m²
Airconditioning
Barbecue
Buitenzwembad
Eetruimte
Garage
Gemeubileerd
Internet
Wasmachine
Voorzieningen verzameld door AI.
Parkeerplaats
Zwembad

Tsada

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Panoramisch weergave op stad
Panoramisch weergave op zee
Energie-efficiëntiegraadGeen gegevens
Milieueffectbeoordeling (CO₂)Geen gegevens