Appartementen dichtbij scholen en consulaten in Ankara Çankaya

Yukarı Dikmen Mahallesi
Appartement • 5 kamer(s) • 4 bed. • 2 bad. • 154 m² • ref: ESB-00253-35739
€ 448.180
Luxe appartementen op een toplocatie met overvloedige sociale voorzieningen in Çankaya Oran

Çankaya onderscheidt zich als een cruciaal en opmerkelijk district in Ankara, de hoofdstad van Turkije. Çankaya bekleedt qua omvang de op een na grootste positie in Ankara en speelt een cruciale rol, zowel administratief als als centraal punt voor handel en cultuur. Het districtscentrum, gelegen in het hart van Ankara, herbergt talloze overheidsinstellingen, ambassades, zakencentra, winkelgebieden, cafés en restaurants.
Çankaya is een belangrijke speler in het politieke landschap van Turkije en biedt onderdak aan verschillende overheidsinstellingen en ambassades sinds de beginjaren van de Republiek Turkije. De wijk Oran, waar deze woningen zich bevinden, is een wijk die verbonden is met Çankaya in Ankara. Oran staat bekend om zijn woonwijken die zich richten op de bevolking met een hoog inkomen, winkelcentra en groene ruimten en is een geliefde wijk met diverse sociale activiteiten, winkelmogelijkheden en uitgaansgelegenheden. De buurt bestaat voornamelijk uit moderne woningbouwprojecten, villa's en luxe appartementen. Bovendien is Oran de thuisbasis van verschillende privéscholen, ziekenhuizen, winkelcentra en restaurants. De groene gebieden en parken in de buurt bieden bewoners ideale plekken om te ontspannen en recreatieve activiteiten te ondernemen. De nabijheid van Oran tot de zaken- en financiële centra van Ankara draagt verder bij aan de aantrekkingskracht, waardoor het een voorkeurslocatie wordt voor degenen die de moderne levensstijl van Ankara omarmen en gezinnen en professionals uit de zakenwereld aantrekt.

De appartementen te koop in Ankara Çankaya bieden een opvallend uitzicht op de vallei, strategisch gepositioneerd aan het begin van de Dikmen-vallei. Het project trekt de aandacht vanwege de nabijheid van belangrijke bezienswaardigheden in de omgeving. De woningen liggen op slechts 250 meter van de Ankara Muziek- en Schone Kunsten Universiteit, op 1 km van het Intelligence Presidency, op 1,1 km van de nationale scholen, op 2 km van de One Tower Mall, op 2,1 km van het Panora Shopping and Life Center en op 2,2 km van KuzuEffect Mall. Bovendien ligt het op 2,2 km van het consulaatgebied, op 2,4 km van het TRT-directoraat-generaal, op 4,4 km van het iconische Atakule, op 4,5 km van het rustige Eymir-meer en op 6,7 km van het Hof van Cassatie. Deze toplocatie zorgt voor gemakkelijke toegang tot de belangrijkste punten van de stad en snelle verbindingen met Kızılay, op slechts 8,7 km afstand, en de luchthaven Ankara Esenboğa, op een afstand van 36,4 km. Dit uitzonderlijke woonproject biedt een duidelijk voordeel en vereenvoudigt het leven dankzij de strategische ligging en talrijke voordelen.

Dit rijkelijk uitgeruste project omvat 6 verticale blokken en 3 horizontale blokken en bevindt zich op een perceel van 57.000 m². Het biedt een leefruimte die harmonieus verweven is met groen dankzij de landschapsoppervlakte van 15.500 m² en een uniek uitzicht op de vallei. Een opvallend kenmerk van het megaproject is het uitgestrekte bazaargebied, met 31 winkels die aan alle behoeften voldoen. Het project, inclusief alle sociale voorzieningen, omvat open en gesloten parkeerplaatsen, gesloten beveiligingscamera's, 24/7 beveiligingsdienst, receptiediensten, een binnenzwembad, openluchtbioscoop, stoombad, sauna, Turks bad, fitnesscentrum, kinderspeeltuin ruimtes, sporthal, tennisbaan, basketbal- en volleybalvelden, volledig gevoede generator en een lift. Binnen het megaproject worden luxe appartementopties met 2, 3, 4 en 5 slaapkamers gepresenteerd om aan diverse behoeften te voldoen en een uniek niveau van comfort en levensstijl te bieden. Elk appartement beschikt over een ruime woonkamer, een zorgvuldig ontworpen aparte keuken, een moderne badkamer, een praktische wasruimte, een elegante kleedkamer, een eigen hoofdbadkamer en een ruim balkon. De luxe appartementen zijn voorzien van details waarbij comfort voorop staat, waaronder smart home systemen, een hoogwaardige 3-delige inbouwkeukenset, indrukwekkende LED-plafondverlichting, een speciale afscheider, een handige kledingkast, een vaatwasser, een vloerverwarmingssysteem met een warmtekostenverdeler, een TV-satellietsysteem en een eigen opslagruimte. Deze onderscheidende appartementen zijn ontworpen om te voldoen aan de eisen van het moderne leven en openen de deuren naar een leven vol comfort en luxe voor de bewoners. Met de nabijheid van scholen en het consulaatgebied, het unieke uitzicht op de vallei en de prestigieuze locatie nabij winkelcentra, belooft dit project een comfortabele woonervaring.


ESB-00253

Ruimten

Kamers5
Slaapkamers4
Badkamers2
Balkons2

Oppervlakken

Leven154 m²
Totaal174 m²
Balkon
Lift
Satelliet-tv
Sauna
Tennis
Terras
Zwembad

Yukarı Dikmen Mahallesi

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Uitzicht op de stad
TypeAppartement
Bouwjaar2025