Vrijstaande Bungalows met Bos- en Zeezicht in Girne Esentepe

Northern Cyprus
Huis • 4 kamer(s) • 3 bed. • 2 bad. • 100 m² • ref: ECN-00422-35685
€ 408.723
€ 443.857-35.134
Vrijstaande Bungalows met Panoramisch Uitzicht op de Bergen en de Zee in Girne Esentepe

Cyprus, met zijn prachtige natuur, 300 dagen zonnig weer en heldere turquoise zee, is een parel van de Middellandse Zee. Girne, aan de noordkust van het eiland, is de hoofdstad van de regio op het gebied van toerisme en onderwijs. De regio Esentepe Bahçeli, gelegen ten oosten van Girne, is de laatste tijd een populaire locatie onder Europese investeerders. Er zijn veel ontwikkelde complexen in het gebied.

De bungalows te koop in Noord-Cyprus Girne liggen op 250 m van de hoofdweg Girne-Tatlısu, 650 m van de zee, 700 van het strand en de restaurants van de Malediven, 4 km van het strand van Esentepe, 12 km van de Korenium golfclub, 14 km van het Alagadi Turtle Beach, 21 km van de Girne, 35 km van de luchthaven Ercan en 78 km van de luchthaven van Larnaca.

Alle huizen zijn in de stijl van bungalows met één verdieping. In de tuingedeelten van de bungalows zijn parkeerplaatsen buiten en zwembaden van 18 m². Op de begane grond bevinden zich 3 slaapkamers, waarvan één met een en-suite badkamer, woonkamer, open keuken en gastenbadkamer. Er is ook een terras met een keuken en een schilderachtig uitzicht op het dak. Alle materialen en vakmanschap zijn van eerste kwaliteit. Deze prachtige bungalows zijn voorzien van handige voorzieningen zoals internettoegang, satellietsysteem en split-airconditioner.


ECN-00422

Ruimten

Kamers4
Slaapkamers3
Badkamers2
Balkons2

Oppervlakken

Leven100 m²
Totaal225 m²
Airconditioning
Balkon
Satelliet-tv
Terras
Zwembad
Voorzieningen verzameld door AI.
Internet

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Panoramisch weergave op bergen
Panoramisch weergave op zee
TypeHuis
Bouwjaar2025