Huis en te ontwikkelen grond te koop in Jurmala

Jūrmala, Vasaras iela Jūrmala
Huis • 4 kamer(s) • 4 bed. • 4 bad. • 314 m² • ref: ES5554072
€ 260.000
Huis en te ontwikkelen grond te koop in Jurmala, Letland

Esales Eigendoms-ID: es5554072

Locatie Accommodatie

Vasaras iela

55

Jurmala

1008

Letland

Beschrijving van de woning

Laat uw visie de vrije loop: stel uw droomhuis opnieuw voor in het pittoreske Melluzi in Jurmala

Stelt u zich eens voor dat u een uniek stuk onroerend goed in Jurmala bezit dat boordevol potentieel zit. Dit boeiende stuk grond in Melluzi, met een oppervlakte van 2237 vierkante meter, biedt een geweldige kans om uw droomhuis te maken of een scala aan ontwikkelingsmogelijkheden te verkennen.

Een canvas voor je creativiteit:

De rechthoekige vorm van het perceel, vrij van beperkingen op het gebied van mede-eigendom, zorgt voor een schone lei voor uw visie. Laat je creativiteit de vrije loop en ontwerp een huis dat perfect bij je levensstijl past.

Onthulling van het potentieel:

Intrigerend is dat de bestaande bouwoppervlaktevergoeding van 25% deuren opent naar een veelheid aan mogelijkheden:

* Herontwikkeling Haven: Blaas de bestaande woning nieuw leven in. Reconstrueer het om aan uw behoeften te voldoen, door de voetafdruk uit te breiden of een compactere lay-out te creëren.
* Omarm dualiteit: Verdeel de huidige woning in twee aparte woonruimtes met elk een eigen ingang. Dit biedt een ideaal scenario voor wonen met meerdere generaties of het genereren van huurinkomsten.
* Potentieel voor meerdere eenheden: Verken het opwindende vooruitzicht om het pand om te vormen tot een complex met meerdere eenheden. Met aparte ingangen en een gedeelde parkeerplaats kunt u met deze optie het inkomstenpotentieel van het pand maximaliseren.
* Duplex Delight: Benut de toelage van het perceel en verdeel het, waardoor een apart bouwperceel ontstaat voor de bouw van een gloednieuw huis. Met dit verleidelijke voorstel kunt u twee onafhankelijke eigendommen op hetzelfde land bezitten.

Onwrikbare gevel, eindeloze mogelijkheden:

Terwijl de bestaande gevel behouden moet blijven, bieden het interieur en het omringende landschap eindeloze mogelijkheden voor maatwerk. Stelt u zich eens voor dat u een moderne leefruimte ontwerpt die naadloos aansluit bij het traditionele exterieur, waardoor een huis ontstaat dat uw unieke stijl weerspiegelt.

Een wereld van gemak voor de deur:

Naast de opwindende ontwikkelingsvooruitzichten, beschikt het pand over een locatie die comfort en gemak garandeert:

* Op een steenworp afstand van de zee: Dompel jezelf onder in de rust van het nabijgelegen strand, op slechts een korte loopafstand.
* Moeiteloze connectiviteit: Het station van Melluzi ligt op slechts 700 meter van de accommodatie en biedt gemakkelijke toegang tot het openbaar vervoer. Bus-, minibus- en taxidiensten zijn direct beschikbaar binnen een straal van 500 meter.
* Nature's Embrace: Ontsnap aan de drukte te midden van de sereniteit van het nabijgelegen bos, op slechts 100 meter afstand.
* Culturele hoogstandjes wachten op u: Dompel uzelf onder in de levendige artistieke scène in de Dzintari Concert Hall, op slechts 10 minuten rijden.
* Gateway to Adventure: Verken de opwinding van de stad Riga, gemakkelijk bereikbaar binnen 25 minuten rijden. De luchthaven van Riga is ook gunstig gelegen, op slechts 20 minuten rijden.

Exclusieve voordelen voor inwoners van Jurmala:

Het bezitten van een woning in Jurmala ontgrendelt een schat aan exclusieve voordelen voor bewoners:

* Substantiële verlaging van de onroerendgoedbelasting: geniet van een aanzienlijke korting van 90% op de onroerendgoedbelasting, wat aanzienlijke financiële besparingen oplevert.
* Gratis Jurmala-autopas: verken de stad met gemak met een gratis autopas, waardoor de dagelijkse kosten worden geëlimineerd.
* Gratis openbaar vervoer: Beweeg moeiteloos door Jurmala met gratis toegang tot het openbaar vervoer van de stad.
* Naadloos reizen tussen Riga en Jurmala: Geniet van handig en gratis reizen met de trein tussen Jurmala en Riga, wat een extra laag van moeiteloze connectiviteit toevoegt.

Investeren in je toekomst:

Dit opmerkelijke pand in de wijk Melluzi in Jurmala overstijgt het rijk van onroerend goed; Het is een investering in uw toekomst. Stelt u zich eens voor dat u een stuk grond vol potentieel bezit, een leeg canvas dat wacht om te worden omgetoverd tot uw droomhuis of een lucratief ontwikkelingsproject.

Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te verkennen en begin aan uw reis naar het bezitten van een uniek pand in het hart van Jurmala!

OVER DE OMGEVING

Jurmala is een Letse badplaats aan de kust van de Golf van Riga. Het staat bekend om zijn prachtige stranden, houten architectuur en natuurlijke schoonheid. Jurmala is een populaire toeristische bestemming, vooral tijdens de zomermaanden wanneer het weer warm en zonnig is.

Hier zijn enkele van de dingen waar Jurmala bekend om staat:

* Stranden: Jurmala heeft 33 kilometer wit zandstrand, waardoor het een populaire bestemming is om te zwemmen, zonnebaden en watersporten.
* Houten architectuur: Jurmala is de thuisbasis van vele prachtige houten gebouwen, daterend uit de 19e en vroege 20e eeuw. Deze gebouwen dragen bij aan de charme en het karakter van de stad.
* Kuuroorden: Jurmala heeft een lange geschiedenis als kuuroord en er zijn vandaag de dag nog steeds veel sanatoria en kuuroorden in de stad. Deze faciliteiten bieden een verscheidenheid aan behandelingen, waaronder modderbaden, mineraalwatertherapie en massages.
* Natuur: Jurmala is omgeven door dennenbossen en natuurparken. Dit maakt het een geweldige plek om te gaan wandelen, fietsen of gewoon te ontspannen in de natuur.
* Cultuur: Jurmala heeft een levendige culturele scene, met veel kunstgalerijen, musea en theaters. Er worden ook het hele jaar door veel festivals en evenementen in de stad gehouden.

Jurmala is een geweldige plek om te bezoeken voor een ontspannen en plezierige vakantie. Met zijn prachtige stranden, charmante architectuur en natuurlijke schoonheid is er voor elk wat wils in Jurmala.

MAiN-FUNCTIES:

* 350m2 woonoppervlak na renovatie
* 2237m2 perceel
* 4 Slaapkamers na herontwikkeling
* 4 Badkamers na herontwikkeling
* Privé tuin
* Eigen parkeerplaats
* Dicht bij essentiële voorzieningen zoals supermarkten en apotheken
* Dicht bij vele uitstekende bars en restaurants
* Geweldige uitvalsbasis om andere fantastische gebieden van Letland te ontdekken
* Veel uitstekende sportfaciliteiten, wandel- en fietsgebieden in de buurt
* Verhuurmogelijkheden via Airbnb en Booking.com

Neem vandaag nog contact met ons op om snel online onroerend goed in Letland te kopen of verkopen

Ruimten

Kamers4
Slaapkamers4
Badkamers4

Oppervlakken

Leven314 m²

Vasaras iela Jūrmala, Jūrmala

Energie-efficiëntiegraadGeen gegevens
Milieueffectbeoordeling (CO₂)Geen gegevens