LES MARÉCOTTES - MOOI 3 SLAAPKAMER APPARTEMENT IN EEN LUXE RESIDENTIE

Les Marécottes
Appartement • 4.5 kamer(s) • 3 bed. • 2 bad. • 90 m² • 1de verdieping • ref: 1591140
€ 705.710
EXCLUSIVITEIT SCHMIDT IMMOBILIER
VERKOOP AAN BUITENLANDERS ALS TWEEDE WONING TOEGESTAAN

Gelegen in een rustige omgeving, in het hart van het charmante dorpje Les Marécottes, biedt dit gezellige en lichte appartement met 3 slaapkamers een ideale leefomgeving dicht bij alle gemakken van de gemeente Salvan, zoals de vele kleine winkeltjes, de bank, het treinstation en de scholen. Met een ruim balkon op het zuidoosten biedt dit appartement vrij uitzicht op de omliggende bergen.

Deze woning is ideaal gelegen op 500 meter van het skigebied van Les Marécottes, dat een bevoorrechte ligging heeft met zijn 100% natuurlijke sneeuwbedekking en zijn spectaculaire panorama op de Alpen en de Mont-Blanc. Natuurliefhebbers zullen blij zijn met deze uitzonderlijke omgeving die ook vele wandelingen biedt. Het treinstation van Les Marécottes ligt op 1 minuut met de auto en op minder dan 5 minuten lopen en verbindt u in 20 minuten met het treinstation van Martigny. Het ligt op de route van de toeristische spoorlijn Mont-Blanc Express tussen Martigny en Chamonix-Mont-Blanc. Wat het wegennet betreft, is de snelweg A9 in Martigny in 15 minuten met de auto bereikbaar.

Op de 2e verdieping van een luxe residentie uitgerust met een lift, heeft deze woning een grote en lichte leefruimte met onder meer de keuken, de eethoek en de woonkamer met open haard die toegang biedt tot een royaal hoekbalkon. Het biedt ook een entree met geïntegreerde berging, drie slaapkamers, waarvan één met toegang tot het grote balkon en één met toegang tot een kleiner balkon, een badkamer met ligbad en een tweede badkamer met douche, wasmachine en droger.

Een eigen kelder, een skilocker en een binnenparkeerplaats in de collectieve garage voor CHF 30.000 (bovenop de verkoopprijs, verplichte afname) completeren deze woning.

Een gemeenschappelijke wasruimte is ook beschikbaar voor de mede-eigenaren.

Een heel mooi appartement om absoluut te ontdekken

Ruimten

Kamers4.5
Slaapkamers3
Badkamers2

Oppervlakken

Leven90 m²
Voorzieningen verzameld door AI.
Balkon
Lift
Parkeerplaats
Wasmachine

Salvan

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Uitzicht op de bergen
TypeAppartement
Bouwjaar2006