Huis voor Kopen in La Vieille-Lyre, Frankrijk

La Vieille-Lyre
Huis • 5 kamer(s) • 3 bed. • 98 m² • ref: 1414118
€ 208.000
iad France - Stacie Vallée biedt: Ontdek de charme van dit huis op het platteland, gelegen in het hart van een rustig dorp. Genesteld op een perceel van meer dan 2 hectare met absolute rust met een prachtig vrij uitzicht op de Risle-vallei, biedt dit huis u een serene leefomgeving.

Profiteer van deze ruimte om omheiningen in te richten voor dieren zoals paarden, geiten, schapen of koeien. Laat je fantasie en je verlangens de vrije loop.

Het huis bestaat uit een inkomhal die uitgeeft op een mooie lichte en gastvrije woonkamer, een ingerichte en uitgeruste keuken die uitkomt op een terras waar u kunt genieten van uw ontbijt in de zon, drie comfortabele slaapkamers, waarvan twee met kasten, een doucheruimte en een apart toilet. Je hebt alle ruimte om je thuis te voelen.

De gehele kelder heeft verschillende ruimtes met de mogelijkheid om er een woning van te maken dankzij de verschillende ramen en openslaande deuren naar een tweede terras, een opslagruimte, een wasruimte en een kelder.

Bovendien, doe-het-zelvers of autoverzamelaars, vindt u een indrukwekkende garage van ongeveer 285 m2 waar u meerdere voertuigen kunt parkeren of uw eigen werkplaats kunt creëren, ideaal om uw projecten en passies te huisvesten.

Faciliteiten:
Basisschool in de buurt 1 km
Winkels 2 km
Goms treinstation 16 km
Centre Hospitalier L'aigle 23 km

Makelaarskosten ten laste van de verkoper. Informatie over de energieclassificatie van deze woning: ENERGIEKLASSE F-index 363 en KLIMAATKLASSE C-index 12. Informatie over de risico's waaraan deze woning is blootgesteld, is beschikbaar op de website van Géorisques: www.georisques.gouv.fr. Deze onroerend goed advertentie werd geschreven onder de redactionele verantwoordelijkheid van Miss Stacie Vallée EI (ID 77403), onafhankelijke makelaar (zonder holdingfondsen), handelsagent van de SAS I@D Frankrijk geregistreerd bij de RSAC van BERNAY onder het nummer 951723436, houder van de onroerend goed canvassing kaart namens het bedrijf I@D France SAS.

Ruimten

Kamers5
Vloeren1
Slaapkamers3

Oppervlakken

Leven98 m²
Kavel20700 m²
Terras
Voorzieningen verzameld door AI.
Garage
Parkeerplaats
Tuin

La Vieille-Lyre

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Licht weergave op platteland
TypeHuis
Bouwjaar1972
Energie-efficiëntiegraad
F
363
Milieueffectbeoordeling (CO₂)
C
12