End of Terrace House: te koop in Penarth

Penarth
Rijtjeshuis • 2 kamer(s) • 7 bed. • 3 bad. • ref: 3408566
€ 1.743.000
** Luxueus Victoriaans juweeltje aan het einde van het terras in het prestigieuze Penarth **

Genesteld binnen de gewaardeerde grenzen van Penarth, een stad die wordt gevierd als een van de meest begeerde woonwijken van het Verenigd Koninkrijk, belichaamt deze onberispelijk gerenoveerde Victoriaanse residentie met drie verdiepingen aan het einde van het terras verfijning en elegantie. Met een uitzonderlijke luxe standaard met behoud van de betoverende originele kenmerken, staat dit huis als een bewijs van tijdloze schoonheid en modern comfort.

Plaats:-

Deze accommodatie ligt tegen de achtergrond van het welvarende landschap van Penarth en ligt in de buurt van de levendige hoofdstraat die is versierd met charmante onafhankelijke winkels, schilderachtige cafés en gewaardeerde restaurants. De nabijgelegen kust en Pavilion Pier bieden pittoreske wandelingen langs de kust, terwijl de nabijheid van het pand aan een schilderachtig park met een kerk bijdraagt aan de allure en een ideale omgeving creëert voor bewoners met viervoetige metgezellen. Opmerkelijk is dat deze accommodatie beschikt over omheinde off-road parking, een zeldzaamheid in deze gewaardeerde locatie.

Hoogtepunten van de woning: -

Bij binnenkomst door de indrukwekkende donkerblauwe deuropening worden gasten verwelkomd in een uitnodigende entreeveranda die leidt naar een gang versierd met typische Victoriaanse kenmerken, waaronder teruggewonnen vloertegels, plafondrozetten en een gedetailleerde trap. De begane grond ontvouwt zich in een ruime open keuken eetkamer, voorzien van inbouwapparatuur, een wijnkoelkast en openslaande deuren die de binnen- en buitenruimtes naadloos met elkaar verbinden. Een formele ontvangstruimte badend in natuurlijk licht en een handige garderobe/wc maken dit niveau compleet.

Als u naar de eerste verdieping gaat, ziet u een royale overloop, drie grote tweepersoonsslaapkamers, een die momenteel wordt gebruikt als een thuiskantoor met een sereen uitzicht op het park, en een andere als de weelderige hoofdsuite met een inloopkleedkamer en een hoogwaardige ensuite. Daarnaast bieden een wasruimte en een familiebadkamer met een bad op pootjes en een dubbele douche nog meer comfort en gemak.

Op de tweede verdieping bevinden zich vier extra slaapkamers, waaronder een eigen badkamer, en een aparte doucheruimte.

Extra voorzieningen: -

Dit huis beschikt over vloerverwarming op de begane grond en radiatoren op de bovenste verdiepingen, waardoor gezoneerde comfortregeling wordt geboden. Een volledig verwarmd buitenkantoor aan huis in de aangelegde achtertuin biedt een beschutte werkruimte, ideaal voor professionals op afstand. De tuinen zijn zorgvuldig ontworpen voor eenvoudig onderhoud en bieden een idyllisch decor voor zomerse ontspanning.

Locatie voordelen: -

Handige opties voor woon-werkverkeer zijn onder meer gemakkelijke toegang tot de M4 vanaf Penarth, een nabijgelegen treinstation, en minder dan twee uur reistijd naar Paddington, Londen vanaf Cardiff Central. Deze accommodatie is geschikt voor stijlvol wonen, jonge gezinnen die op zoek zijn naar prestigieus lokaal onderwijs, of diegenen die zich willen onderdompelen in de modieuze levensstijl van Penarth. Van ontspannen wandelingen langs de kust tot heerlijke avonden in chique bars en restaurants, deze residentie biedt een typische Penarth-ervaring.

Samenvatting:-

Dit zorgvuldig vervaardigde huis in Penarth biedt een harmonieuze mix van Victoriaanse charme en hedendaagse luxe en biedt een zeldzame kans om in verfijnde elegantie te verblijven. Of u nu geniet van de rust van de locatie aan het park of geniet van het levendige lifestyle-aanbod, deze residentie belooft een ongeëvenaarde levensstandaard voor de veeleisende huiseigenaar. Maak vandaag nog een afspraak voor een bezichtiging en bereid je voor op een reis van tijdloze verfijning in een van de meest prestigieuze locaties van Penarth.

INZICHT VAN DE VERKOPER: - - "Toen we het pand voor het eerst bekeken, zagen we dat het rijp was voor renovatie en het mooiste familiehuis zou zijn. We waren opgewonden toen we ontdekten dat het vol zat met de originele kenmerken en toen ik door de voordeur stapte, blies de prachtige hal me gewoon weg en werd ik er meteen verliefd op", zeggen de eigenaren.

"We hebben het hele gebouw teruggebracht naar baksteen en nieuwe steunen, isolatie en vloerverwarming aangebracht. We huurden een gespecialiseerd bedrijf in om de verbazingwekkende Victoriaanse vloer die we onder tapijt in de gang ontdekten te restaureren en we brachten de originele kenmerken waar mogelijk weer tot leven, inclusief de koof en plafondrozetten. Ik ben zo emotioneel geïnvesteerd in dit huis en we zijn er trots op dat we een prachtige Victoriaanse uitstraling hebben behouden die goed past bij een moderne levensstijl."

"Wat betreft de locatie, nou, daar kun je niets op aanmerken. Er is een mooi park aan de overkant van de weg waar je een balletje kunt slaan op de green en het strand ligt op loopafstand van het huis. Als je in Zuid-Wales bent opgegroeid, is de kans groot dat je als kind naar Penarth bent gekomen voor een ijsje op het strand. Alles wat je nodig hebt is hier, inclusief fantastische scholen en een levendige restaurantscene met plekken voor brunch, smash burgers en zelfs een Michelin-sterrenrestaurant."

"De buitenruimte bestaat uit een parkeerplaats achter elektrische poorten en een omhullend gazon met een zijpad voor gemakkelijke toegang tot de achtertuin. Er is voldoende ruimte voor barbecues en bijeenkomsten met vrienden en familie op het terras, dat ook toegankelijk is via openslaande deuren in de keuken / eetkamer, wat een prachtige binnen-buitenleven en amusementsruimte creëert."

"De keuken / eetkamer is de spil van het huis. Het is een enorme ruimte met een grote eettafel, banken en televisie, zodat het hele gezin er tegelijkertijd gebruik van kan maken. De keuken is uitgerust volgens een hoge specificatie en beschikt over een kraan met kokend water en een wijnkoelkast. De gang is voor mij een showstopping van het pand en ik hou ook erg van de op de Amerikaanse levensstijl geïnspireerde wasruimte op de bovenverdieping. Het maakt het zo probleemloos mogelijk en maakt ook ruimte vrij in de bijkeuken, wat een absolute gamechanger is."

Bezichtigingen

Zorg ervoor dat u al het marketingmateriaal hebt bekeken om onnodige fysieke afspraken te voorkomen. Let vooral op de plattegrond, afmetingen, video (als die er is) en de locatiemarkering.

Om flexibele afspraaktijden aan te bieden, hebben we een team van toegewijde bezichtigingsspecialisten die u rondleiden. Hoewel ze zoveel mogelijk weten over elk pand, kunnen diepgaande vragen beter worden gericht aan het verkoopteam op kantoor.

Als u liever een 'virtuele bezichtiging' heeft waarbij een van de teamleden u de woning laat zien via een live streamingdienst, laat het ons dan weten.

Verkopen?

Wij bieden gratis Markttaxaties of Verkoopadviesgesprekken aan. Ontdek hoe onze bekroonde service u kan helpen het best mogelijke resultaat te behalen bij de verkoop van uw woning.



Legaal

U mag het materiaal downloaden, opslaan en gebruiken voor uw eigen persoonlijk gebruik en onderzoek. U mag het materiaal niet opnieuw publiceren, doorgeven, herdistribueren of anderszins beschikbaar stellen aan een partij of beschikbaar stellen op een website, online dienst of prikbord van uzelf of van een andere partij of beschikbaar stellen op papier of in andere media zonder de uitdrukkelijke voorafgaande schriftelijke toestemming van de eigenaar van de website. Het auteursrecht van de eigenaar van de website moet blijven rusten op alle reproducties van materiaal dat van deze website is overgenomen.

Ruimten

Kamers2
Slaapkamers7
Badkamers3
Parkeerplaats
Voorzieningen verzameld door AI.
Tuin

Penarth

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Zee
Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Uitzicht op park
Energie-efficiëntiegraadGeen gegevens
Milieueffectbeoordeling (CO₂)Geen gegevens