Terrein voor Kopen in Coimbra, Portugal

Coimbra
Perceel • ref: 125721069-25
€ 39.000
€ 45.000-6.000

STEDELIJK LAND - DORP VAN MISARELA (PROJECT GOEDGEKEURD)

Uitstekende grond voor de bouw van een huis, al met een project voorbereid en goedgekeurd, met een oppervlakte van 710 vierkante meter op een locatie met interessante kenmerken: tegelijkertijd dicht bij Coimbra, in een dorp, met het landschap van de Mondego-vallei in het gebied van de Misarela-vallei, zeer dicht bij het rivierstrand van Palheiros do Zorro.

Met twee wegfronten, in een driehoek, op oneffen terrein, maakte het het ontwerp en de uitwerking mogelijk van een heel mooi en modern project, dat al was goedgekeurd voor de bouw van een eengezinswoning.

Het dorp Misarela, zeer dicht bij Coimbra, dat via verschillende wegen in slechts vijf minuten te bereiken is, ligt in de vallei die vanuit het Portela-gebied, het nieuwe stedelijke centrum in ontwikkeling in het oostelijke deel van Coimbra, de rivier de Mondego volgt, richting de bron en Penacova.

Een gebied van uitmuntendheid voor degenen die in Coimbra willen wonen, maar tegelijkertijd van de natuur willen genieten.

Wij zijn beschikbaar om u te helpen dromen waar te maken, of u nu uw woning koopt of verkoopt.

 

TERREIN - DORP VAN MISARELA

Perceel, met een goedgekeurd project, met een oppervlakte van 710 vierkante meter op een locatie met interessante kenmerken: tegelijkertijd dicht bij Coimbra, in een dorp, met het landschap van de Mondego-vallei in het gebied van de Misarela-vallei, zeer dicht bij het rivierstrand van Palheiros do Zorro.

Met twee wegkanten, in een driehoek, hellend, maakte het het ontwerp en de uitwerking mogelijk van een heel mooi en modern project, dat al was goedgekeurd voor de bouw van een eengezinswoning.

Het dorp Misarela, zeer dicht bij Coimbra, dat via verschillende wegen in slechts vijf minuten te bereiken is, ligt in de vallei die, in het Portela-gebied, het nieuwe stedelijke centrum in ontwikkeling in het oostelijke deel van Coimbra, de rivier de Mondego volgt, naar het oosten en Penacova.

Een gebied van uitmuntendheid voor degenen die in Coimbra willen wonen, maar tegelijkertijd van de natuur willen genieten.

 

 

RE/MAX ID: 125721069-25

Oppervlakken

Kavel680 m²

Coimbra

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Energie-efficiëntiegraadGeen gegevens
Milieueffectbeoordeling (CO₂)Geen gegevens