Panoramisch uitzicht op zee Ontdek appartement Privéstrand

Hurghada, 8P4G+65X, Hurghada 2, Red Sea Governorate 1982125, Egypt
Appartement • 1 kamer(s) • 1 bed. • 1 bad. • 72 m² • 1de verdieping • Beschikbaar van 31-12-2024 • ref: B 105
€ 65.763

Ontdek de belichaming van het leven aan de kust in Balkan Beach Resort, een nieuwbouwproject in Al-Ahyaa, Hurghada. Dit resort biedt moderne appartementen met een adembenemend panoramisch uitzicht op zee, toegang tot het privéstrand en een scala aan voorzieningen, en is uw toegangspoort tot een droomhuis aan zee.

Grootte: 72 vierkante meters -1 slaapkamer

Verdieping: Eerste

Uitzicht: panoramisch zeezicht + zwembad zicht

Prijs: 71,000 USD

Betalingsplan :

40% aanbetaling bij contract

60% te betalen over 2 jaar in handige termijnen

10% onderhoudskosten verschuldigd op de leveringsdatum

Waarom kiezen voor Balkan Beach Resort?

Toplocatie: Balkan Beach Resort ligt in Al-Ahyaa, Hurghada, op een strategische locatie dicht bij het stadscentrum, de luchthaven, de jachthaven en de golfbaan. Dompel jezelf onder in de serene strandomgeving terwijl je geniet van de levendige levensstijl van de stad.

Voorzieningen: Til uw levensstijl naar een hoger niveau met een privéstrand, een sprankelend zwembad, uitnodigende cafés, restaurants en meer. Geniet van beveiliging, parkeergelegenheid, tuin, fitnessruimte-spa en onderhoudsdiensten binnen het project.

Elegant ontwerp: Met een modern en elegant ontwerp past Balkan Beach Resort harmonieus bij de natuurlijke schoonheid van de zee. De appartementen zijn voorzien van grote ramen en balkons voor natuurlijk licht en een prachtig uitzicht.

Investeringsmogelijkheid: De populariteit van Hurghada als toeristische bestemming maakt Balkan Beach Resort een ideale investering. Profiteer van huurinkomsten en de waardering van het onroerend goed in de loop van de tijd.

Faciliteiten van het project:

Privéstrand

Zwembad

Cafés en restaurants

Lift

Balkon/Terras

Parkeerplaatsen voor auto's

Uitzicht op zee

Kite Sport

Over Balkan Beach Resort Hurghada:

Luxe aan het strand: Balkan Beach Resort ligt in de wijk El-Ahyaa en ligt aan het strand met een ongeëvenaard panoramisch uitzicht op zee.

Exclusieve eenheden: Met slechts 106 eenheden, waaronder studio's, appartementen met één slaapkamer en appartementen met twee slaapkamers, wordt elke woning volledig afgewerkt opgeleverd met hoogwaardige materialen en een innovatief interieurontwerp.

Wonen aan zee: Geniet van een houten zeepromenade, perfect voor activiteiten op zee, vissen of sterren kijken.

Voorzieningen van het resort: Geniet van luxe met een gedeeld zwembad, een bar aan het zwembad, een restaurant en een coffeeshop op een steenworp afstand van de nieuwe Ahyaa-promenade.

Grijp de kans om het leven aan zee opnieuw te definiëren in Balkan Beach Resort. Neem vandaag nog contact met ons op om op reis te gaan naar uw droomhuis aan de kust.

 

Ruimten

Kamers1
Slaapkamers1
Badkamers1

Oppervlakken

Leven72 m²
24/7 conciërge
Beveiliging
Fitnesscentrum
Garage
Lift
Parkeerplaats
Portier
Satelliet-tv
Tennis
Tuin
Zwembad

8P4G+65X, Hurghada 2, Red Sea Governorate 1982125, Egypt, Hurghada

Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Panoramisch weergave op zee
TypeAppartement
Bouwjaar2024