GROND IN EEN GATED COMMUNITY - LA RESERVA

Punta Cana, Cabeza De Toro
Bouwgrond • 580 m²
€ 91.327

La Reserva is onderdeel van City Place. Met directe toegang via de Boulevard Turistico del Este en op slechts enkele minuten van het centrum van Punta Cana, biedt het al zijn bewoners een breed scala aan winkel- en uitgaansgelegenheden.

 

Het reservaat wordt in het noordoosten begrensd door de Bávaro-lagune en heeft de aantrekkingskracht van de nabijheid van het strand, de luchthaven, het hoteldistrict en het beste van Punta Cana.

 

La Reserva is een ambitieuze stadsontwikkeling die opvalt door zijn nauwgezette planning en strategische ligging:

 

- Het project overweegt de transformatie van 150 hectare gelegen in het snelst groeiende en meest ontwikkelde gebied van Punta Cana.

- Het heeft de aantrekkingskracht dat het wordt omringd door een beschermd gebied, naast het toewijzen van meer dan 370.000 m aan groene gebieden.

370.000 mg GROENE GEBIEDEN

 

VOORZIENINGEN EN COMMERCIËLE RUIMTES

CLUBHUIS

COMMERCIEEL DISTRICT

LAGUNA

GROTE GROENZONES

BOULEVARD

 

Fase 1 van La Reserva bestaat uit verschillende woonwijken.

 

Met een totale oppervlakte van 380.827 m² integreert het 321 kavels met groene zones.

De kavels, met oppervlaktes van 500m tot 745m, zijn ontworpen om plaats te bieden aan een villa met 4 slaapkamers, tuin, privézwembad en parkeergelegenheid voor 2 auto's.

 

In deze fase worden 3 soorten wegen ontwikkeld -voor voertuigen, buggy's en fietsen- om de verschillende gebieden af te bakenen. Een manier om bij te dragen aan het milieu en het gebruik van duurzame voertuigen aan te moedigen.

 

TOTALE OPPERVLAKTE FASE 1

380.827m2 oppervlakte

321 kavels

KAVEL GEBIED

500m - 745m2

Oppervlakken

Leven580 m²
Kavel580 m²
Beveiliging
Tuin

Cabeza De Toro, Punta Cana