Ruim en dubbel front 4+1 appartement te huur in Nişantaşı

Teşvikiye Mahallesi
Appartement • 5 kamer(s) • 1 bad. • 150 m² • 1de verdieping • ref: 386320
€ 1.756
€ 1.799-43

Ruim en dubbel front 4+1 appartement te huur in Nişantaşı

(Engels hieronder)

Dit prachtige appartement met 4 slaapkamers en dubbele voorkant in Hüsrev Gerede, de favoriete locatie van Nisantasi, biedt een leven in harmonie met het ritme van de stad, is nu te huur!

Dit appartement trekt de aandacht met zijn grote en ruime interieur en combineert een moderne levensstijl met ongeëvenaard comfort. Dit huis, dat dankzij de grote ramen veel natuurlijk licht ontvangt, biedt ruimtelijkheid en helderheid in elke kamer.

Uitgerust met 4 slaapkamers, een ruime woonkamer en een modern ingerichte keuken, heeft dit appartement alles wat u nodig heeft voor uw comfort. Het feit dat het een dubbele gevel heeft, zorgt ervoor dat u optimaal van de stad kunt genieten.

Omgeven door de voorzieningen van Husrev Gerede, belooft dit appartement een comfortabel leven met zijn ligging dicht bij winkelcentra, restaurants en openbaar vervoer.

Mis deze kans niet! Neem nu contact op voor dit prachtige appartement in deze bevoorrechte omgeving van Nisantasi.

LET OP: De parkeergarage is vrijstaand. Het kan echter worden gebruikt door een extra vergoeding te betalen bovenop de gevraagde huurprijs.

Bel voor uitgebreide informatie en een afspraak.

 

TURGAY KURT

0535 792 37 98

KELLER WILLIAMS PLATINA

 

Bij de marketing van deze portefeuille zei het Keller Williams Platinum-kantoor: "TURGAY KURT IS DE ENIGE GEAUTORISEERDE

Ruim en dubbel aspect 4+1 appartement te huur in Nisantasi - Husrev Gerede

Dit prachtige appartement is nu te huur op de gewilde locatie Hüsrev Gerede in Nişantaşı en biedt vier slaapkamers en een dubbele aspectindeling, die perfect past bij het ritme van de stad.

Dit appartement beschikt over een ruim interieur en combineert een moderne levensstijl met uitzonderlijk comfort. Met veel natuurlijk licht dat door de grote ramen stroomt, biedt deze woning helderheid en openheid in elke kamer.

Met vier slaapkamers, een royale woonkamer en een modern ingerichte keuken, is dit appartement uitgerust met alles wat u nodig heeft voor uw comfort. Dankzij de lay-out met twee aspecten kunt u ten volle genieten van de sfeer van de stad.

Dit appartement wordt omgeven door voorzieningen die Hüsrev Gerede biedt en belooft een comfortabele levensstijl met de nabijheid van winkelcentra, restaurants en openbaar vervoer.

Mis deze kans niet! Neem nu contact met ons op voor dit fantastische appartement in de exclusieve wijk Nişantaşı.

 

Bel voor uitgebreide informatie en een afspraak.

 

TURGAY KURT

0535 792 37 98

KELLER WILLIAMS PLATINA

 

Het kantoor van Keller Williams Platin heeft de enige bevoegdheid om deze portefeuille op de markt te brengen: "TURGAY KURT IS DE ENIGE AUTORITEIT



Deze aanbieding is automatisch geïntegreerd door het RE-OS Real Estate MLS-programma .

Ruimten

Kamers5
Vloeren6
Badkamers1
Toiletruimten2
Balkons1

Oppervlakken

Leven150 m²
Totaal175 m²
Balkon
Voorzieningen verzameld door AI.
Parkeerplaats

Teşvikiye Mahallesi

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
TypeAppartement
Bouwjaar1984
VerwarmingCentraal, Gas