Nieuwbouw appartement met 2 slaapkamers te koop in Konyaaltı, Antalya

Antalya
Appartement • 1 kamer(s) • 2 bed. • 2 bad. • 95 m² • ref: 4262
€ 395.000
€ 354.000+41.000

Ervaar de levendige wijk Konyaalti in Antalya, Turkije! Konyaalti, bekend om zijn prachtige stranden, rijke geschiedenis en bruisende stadsleven, biedt een perfecte mix van moderne voorzieningen en natuurlijke schoonheid. Onze nieuwste advertentie is gunstig gelegen op slechts 4 km van het stadscentrum, waardoor het een ideale locatie is voor mensen die op zoek zijn naar een dynamische stedelijke levensstijl. Bovendien kunnen bewoners, op slechts 2 km afstand van het dichtstbijzijnde strand, gemakkelijk op hun gemak genieten van de zon, het zand en de zee. Dagelijkse benodigdheden zijn altijd binnen handbereik, terwijl de dichtstbijzijnde markt zich op minder dan 500 meter afstand bevindt.

Laten we eens kijken naar de opwindende details van dit project. Het pand beslaat 4 verdiepingen en beschikt over een nieuw gebouwd appartement met 2 slaapkamers te koop op de eerste verdieping. Bewoners kunnen genieten van een verscheidenheid aan voorzieningen, waaronder een adembenemend uitzicht op de stad en de natuur, een verfrissend zwembad en kinderbad, aardgasinfrastructuur, een parkeergarage, smart home-technologie, vloerverwarming, toegang tot kabel-tv en satellietdiensten, beveiligingscamera’s, een lift, glasvezelnetwerkinfrastructuur en de nabijheid van een nabijgelegen bushalte. Bovendien biedt dit project een huurgarantie voor passieve inkomsten, waardoor het een aantrekkelijke investeringsmogelijkheid is. Het Turkse staatsburgerschap is ook haalbaar, maar verblijfsvergunning is beschikbaar voor degenen die deze mogelijkheid niet zoeken.

Dit project presenteert de perfecte combinatie van gemak, comfort en eigentijds leven in het hart van Konyaalti, Antalya.

Ruimten

Kamers1
Slaapkamers2
Badkamers2

Oppervlakken

Leven95 m²
Voorzieningen verzameld door AI.
Internet
Lift
Parkeerplaats
Zwembad

Antalya

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Uitzicht op de stad