Luxe privéhotel in het hart van Genève

Genève
Huis • 650 m² • ref: H-24-001
€ 19.492.066
Dit 19e-eeuwse herenhuis ligt in de prestigieuze Russische kerkwijk en belichaamt de elegantie en tijdloze charme van Genève. Dit zeldzame pand ligt op een steenworp afstand van het hart van de oude stad en biedt een bevoorrechte levensstijl in een van de meest gewilde gebieden van de stad.

Deze uitzonderlijke residentie verleidt met zijn royale volumes en hoge plafonds en biedt een bewoonbare oppervlakte van 650m2 verdeeld over vier niveaus. Elke verdieping is ontworpen om functionaliteit en comfort te combineren.

De begane grond is momenteel omgebouwd tot kantoren, dit niveau biedt een lichte leefruimte met een ruime woonkamer die uitkomt op een terras, een woonkamer met open haard, drie slaapkamers, een kitchenette en een gastentoilet.

Op de tweede verdieping bevindt zich een elegant appartement bestaande uit een eetkamer, een woonkamer met open haard, een aparte keuken, twee slaapkamers en een badkamer met een verfijnde leefomgeving.

De derde verdieping komt uit op een extra woonkamer bestaande uit een woonkamer met open haard, een eetkamer, een aparte keuken, een hoofdslaapkamer met en-suite badkamer met douche, een slaapkamer met open haard en een badkamer, die absoluut comfort voor het hele gezin garandeert.

De verbouwde zolder herbergt een ontspanningsruimte met een woonkamer, een open keuken, twee slaapkamers, een kantoor/woonkamer, een badkamer en een doucheruimte, die een potentieel biedt voor meervoudig gebruik volgens uw behoeften.

De kelder herbergt een functionele ruimte met een werkplaats met apart toilet, een kluis, een wijnkelder, een technische ruimte en drie opslagkelders en biedt een praktische oplossing voor al uw opslagbehoeften.

Belangrijke aantekeningen:
Het verwarmingssysteem is in 2017 volledig vernieuwd en vervangen door een gassysteem.
De gevels zijn in 2009 gerenoveerd.
Renovatiewerkzaamheden moeten worden overwogen, waardoor de mogelijkheid wordt geboden om dit specifieke hotel aan te passen aan uw specifieke voorkeuren en vereisten.

Kortom, dit unieke herenhuis biedt een zeldzame combinatie van prestige, karakter en potentieel. Met zijn toplocatie, uitgestrekte woonruimtes en historische charme vertegenwoordigt dit pand een uitzonderlijke kans om een luxe residentie in het hart van Genève te verwerven.

Oppervlakken

Leven650 m²

Genève

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.