Vrijstaande villa's in bungalowstijl met zwembad in Murcia

San Javier
Huis • 4 kamer(s) • 3 bed. • 2 bad. • 170 m² • ref: RMU-00170-31323
€ 699.950
Vrijstaande 3-slaapkamer villa's in Bungalow-stijl met zwembad in San Javier Costa Calida

Deze moderne vrijstaande villa's liggen in San Javier, een charmant Spaans stadje dat gemakkelijk toegang biedt tot verschillende voorzieningen, waaronder winkels, restaurants, scholen en gezondheidszorg. De stad beschikt over een goed ontwikkeld transportsysteem en is gunstig gelegen nabij een vliegveld, waardoor het een slimme keuze is om te investeren in een villa in San Javier Murcia. Het hele jaar door vinden er in de regio tal van culturele evenementen en feesten plaats, wat uitstekende mogelijkheden biedt om de lokale tradities te omarmen en in contact te komen met de gemeenschap.

De villa's te koop in Murcia San Javier zijn gunstig gelegen op loopafstand van de dagelijkse voorzieningen en op slechts 3 km van het prachtige strand. Bovendien liggen ze op 4 km van het populaire winkelcentrum Dos Mares, op 10 km van de haven van San Pedro, bekend om zijn luxe cruises, en op slechts 17,5 km van de weelderige, bekroonde golfbaan Lo Romero. Bovendien ligt de internationale luchthaven van Murcia op slechts 35 km afstand.

Deze luxe villa's staan op ruime kavels van 600 m², met grote privézwembaden van 47 m² en ruime parkeergelegenheid met een royale garage voor meerdere voertuigen.

Binnen hebben de moderne villa's drie ruime tweepersoonsslaapkamers, elk voorzien van inbouwkasten. De hoofdslaapkamer heeft een en-suite badkamer met een inloopdouche, terwijl de tweede badkamer ook een handige inloopdouche biedt. De villa's beschikken ook over ruime open keukens, eetruimtes, aparte wasruimtes en grote woonkamers, compleet met Franse ramen die een overvloed aan natuurlijk licht binnenlaten. Bovendien leidt een buitentrap naar een ruim 70 m² groot privédakterras.

Houd er rekening mee dat de bouwtijd voor deze villa's ongeveer 10 maanden bedraagt vanaf de ondertekening van het contract.


RMU-00170

Ruimten

Kamers4
Slaapkamers3
Badkamers2
Balkons1

Oppervlakken

Leven170 m²
Totaal170 m²
Airconditioning
Balkon
Satelliet-tv
Terras
Zwembad
Voorzieningen verzameld door AI.
Parkeerplaats

San Javier

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Energie-efficiëntiegraadGeen gegevens
Milieueffectbeoordeling (CO₂)Geen gegevens