Appartement met 1 slaapkamer @ The Leonardo

Sandton
Appartement • 1 bed. • 1 bad. • ref: bc397dce-a5f2-49d6-8476-1eb7f9a3d284
€ 243.339

Welkom in het luxe leven in The Leonardo in Sandton! Dit prachtige appartement met 1 slaapkamer en 1 badkamer biedt een perfecte mix van verfijning en comfort. De accommodatie beschikt over een ruime slaapkamer met grote ramen die uitnodigen tot veel natuurlijk licht, waardoor een lichte en luchtige sfeer ontstaat. De moderne badkamer is elegant ontworpen met hoogwaardige afwerkingen en fittingen.

De open woonkamer is doordacht ingedeeld, met een strakke keuken met eersteklas apparatuur en veel opbergruimte. De woonkamer is perfect om zowel te ontspannen als te entertainen, met voldoende ruimte voor een eethoek en een gezellige lounge.

Inwoners van The Leonardo hebben toegang tot een scala aan voorzieningen van wereldklasse, waaronder een zwembad, een fitnesscentrum, een conciërgeservice en 24-uurs beveiliging. De locatie in Sandton plaatst u in het hart van het levendige zaken- en uitgaansgebied, met gemakkelijke toegang tot toprestaurants, winkels en recreatieve voorzieningen.

Mis deze kans niet om een stukje luxe te bezitten in een van de meest exclusieve woongebouwen in Sandton! Neem vandaag nog contact met ons op om een bezichtiging in te plannen en de Leonardo levensstijl zelf te ervaren.

Ruimten

Slaapkamers1
Badkamers1
Toiletruimten1
Gemeubileerd
Zwembad
Voorzieningen verzameld door AI.
24/7 conciërge
Fitnesscentrum

Sandton

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
ID7002001-51995