Huis voor Kopen in Eaunes, Frankrijk

Eaunes
Huis • 3 kamer(s) • 2 bed. • 80 m² • ref: 1492547
€ 32.250
iad Frankrijk - Nathalie AUROY biedt: EXCLUSIVITEIT - Huis verkocht in bezette lijfrente in EAUNES (31).

De stad Eaunes, gelegen in het zuidwesten van Frankrijk, wordt gewaardeerd om zijn dynamiek, zijn levenskwaliteit (groene ruimten, scholen, winkels, sportfaciliteiten ... ) en zijn ligging op 25 kilometer van Toulouse, 5 kilometer van Muret en 10 minuten van de A64 die Toulouse en het zuiden met elkaar verbindt.

Deze aangename woning is gelegen in een rustige en residentiële omgeving dicht bij scholen en winkels. Als onderdeel van een beveiligd condominium zult u het zwembad, de fitnessruimte en de bosrijke tuin waarderen.

Op één niveau en met een oppervlakte van ongeveer 80 m², bestaat het uit een grote woonkamer van meer dan ongeveer 43 m² met een woonkamer en een mooie open ingerichte en uitgeruste keuken, allemaal op het zuiden met directe toegang tot het betegelde terras van ongeveer 18 m². Het slaapgedeelte omvat twee slaapkamers met inbouwkasten, een hal uitgerust met een kleedkamer die leidt naar een doucheruimte met dubbele wastafels en verwarmde handdoekrekken en een apart toilet.

Een berging met toegang van buitenaf en twee eigen parkeerplaatsen maken het pand compleet.

Troeven van het pand: de ligging dicht bij alle voorzieningen, de lichtinval en de uitstekende staat van onderhoud (nieuwe omkeerbare airconditioning, recente terrasoverkapping, enz.).

Energieverbruik D: 182 kWh/m²/jaar. Broeikasgasemissie B: 7 CO2/m² ongeveer/jaar. Werkelijke energiekosten 2023: € 1.016,-.

Informatie over de risico's waaraan deze eigenschap is blootgesteld, is beschikbaar op de website van Geohazards.

Ons agentschap biedt u dit BEZETTE VIAGER aan onder voorbehoud van het recht van gebruik en bewoning ten behoeve van een 71-jarige vrouw.

Bij een bewoonde lijfrente blijft de verkoper in zijn woning wonen totdat hij dat wenst. Als gevolg hiervan zal de belegger het onroerend goed recupereren bij het overlijden van de verkoper of bij vervroegd vertrek van deze laatste.

FINANCIËLE INFORMATIE:

– Boeket: € 32.250. Makelaarskosten in rekening gebracht bij de verkoper.
– Maandelijkse lijfrente: € 297 herzienbaar volgens de INSEE-index. 20% herwaardering in geval van vervroegd vertrek.
– Marktwaarde: €175.000
– Aanschafkosten berekend over de bewoonde waarde: € 8.929,-
– Jaarlijkse onroerende voorheffing: € 932 inclusief € 165 TEOM terug te vorderen van de bewoner.
– Het gemiddelde jaarlijkse bedrag van het door de eigenaar te betalen deel bedraagt € 1319, waarvan € 876 kan worden verhaald op de bewoner (zogenaamde huurlasten). Vrijwillige beheerder: mede-eigendom van 212 kavels, waaronder 88 woonkavels. Er zijn geen procedures lopende.

Deze onroerend goed advertentie is voor 1 hoofdkavel gelegen in een condominium bestaande uit 88 kavels in totaal niet onderworpen aan een lopende procedure en met een bedrag van kosten van ongeveer € 118,45 per maand (d.w.z. € 1421,4 per jaar) aangegeven door de verkoper. Makelaarskosten ten laste van de verkoper. Energieweergave-informatie over deze eigenschap: DPE D-index 182 en BKG B-index 7. Informatie over de risico's waaraan deze woning is blootgesteld, is beschikbaar op de website van Géorisques: www.georisques.gouv.fr. Deze onroerend goed advertentie werd geschreven onder de redactionele verantwoordelijkheid van mevrouw Nathalie AUROY EI (ID 45016), onafhankelijke makelaar (zonder holdingfondsen), handelsagent van de SAS I@D Frankrijk geregistreerd bij de RSAC van TOULOUSE onder het nummer 883324121, houder van de onroerende prospectiekaart namens het bedrijf I@D France SAS. Dit pand wordt op de markt gebracht onder een delegatie van mandaat.

Ruimten

Kamers3
Slaapkamers2

Oppervlakken

Leven80 m²
Terras
Zwembad
Voorzieningen verzameld door AI.
Airconditioning
Parkeerplaats
Tuin

Eaunes

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
TypeHuis
Bouwjaar2011
Energie-efficiëntiegraad
D
182
Milieueffectbeoordeling (CO₂)
B
7