Terrein voor Kopen in Thalang District, Thailand

Thalang District
Perceel • 3640 m² • ref: 920491002-19
€ 189.476
Ontdek het perfecte canvas voor je volgende onderneming in de serene en gewilde omgeving van Ban Pon, Thalang, Phuket.

Met een indrukwekkende oppervlakte van 2,2475 rai is deze premium accommodatie met uitzicht op de bergen beschikbaar voor een concurrerende 7,5 miljoen THB per rai. Het land beschikt over een dubbele toegang tot de soi-weg, wat zorgt voor uitstekende connectiviteit en gemak voor elk ontwikkelings- of investeringsproject.

Genesteld in een rustig maar toegankelijk deel van Phuket op 20 minuten van Phuket International Airport of het prachtige strand van BangTao, biedt het pand een idyllische omgeving met voldoende ruimte en een magisch uitzicht op de bergen, waardoor het een ideale keuze is voor zowel onmiddellijke ontwikkeling als langetermijninvesteringen. Of u nu een luxe villa, een boetiekresort of een wooncomplex voor ogen heeft, dit land biedt de veelzijdigheid en het potentieel om uw visie tot leven te brengen.

Grijp de kans om een stukje van het paradijs van Phuket te bezitten, waar de belofte van groei en de allure van de natuur naadloos in elkaar overgaan. Deze woning is niet zomaar een aankoop; het is een stap in de richting van een welvarende toekomst in een van Thailand's meest begeerde opkomende bestemmingen.

Oppervlakken

Leven3640 m²
Kavel3639.6 m²
Totaal3640 m²

Thalang District

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.