SUBLIEME RUIME DUPLEX OP DE BOVENSTE VERDIEPING

Les Geneveys-sur-Coffrane
Appartement • 4.5 kamer(s) • 119 m² • ref: 1125496
€ 610.005
"DE RESIDENTIE VAN DE EERSTE MAART"
NIET TE MISSEN - NIEUWE PROMOTIE IN HET HART VAN GENEVEYS SUR COFFRANE

Perfect gelegen in het centrum van het charmante dorpje Les Geneveys sur Coffrane in de regio Val-de-Ruz, profiteert dit prachtige vastgoedproject van 20 nieuwe kavels van hoge kwaliteit die off-plan worden verkocht, van een aangename leefomgeving voor de rustige regio, dicht bij de hoofdwegen waardoor u Neuchâtel in 10 minuten kunt bereiken. en La Chaux-de-Fonds in 15 min. Iedereen aan boord.

Deze prachtige ontwikkeling voldoet aan de meest veeleisende criteria van kwaliteit, veiligheid en comfort en biedt alle troeven die worden gezocht door toekomstige eigenaren die willen profiteren van een gunstige en groene omgeving en tegelijkertijd willen genieten van de voordelen van een stadsleven.

De appartementen zijn perfect geconfigureerd en slim doordacht om de royale ruimtes te optimaliseren die de hele dag door worden benadrukt door constant natuurlijk licht dankzij de uitstekende belichting. De indeling van het interieur is functioneel en optimaal en biedt echte grote kamers die aangenaam zijn om dagelijks in te wonen. Alle kavels hebben tuinen - terrassen of mooie balkons. De toekomstige eigenaren van het pand zullen de keuze hebben uit apparatuur, materialen en afwerkingen.

Elke kavel profiteert van een buitenbalkon/terrasruimte. De kelder biedt een ondergrondse parkeergarage en grote privéfaciliteiten met wasruimte, evenals kelders.

De appartementen zijn gelegen in het centrum van het dorp, in de directe nabijheid van alle voorzieningen (winkels, school, apotheek, postkantoor, pinautomaat, sportcentrum, restaurants, slagerij, etc.). Het SBB-treinstation met toegang tot de steden Neuchâtel of La Chaux-de-Fonds ligt op 2 minuten lopen. Gemakkelijke toegang tot de belangrijkste snelwegen. Het duurt 5 minuten om de snelweg te bereiken, 10 minuten om in Neuchâtel te komen, 15 minuten naar La Chaux-de-Fonds.

GEWELDIGE KANS
VERKOOPPRIJS VAN APPARTEMENTEN VANAF FRS 463.000. -

Het is met groot genoegen dat wij een bezoek aan de site organiseren wanneer het u uitkomt en dat wij u op afspraak ontvangen om dit prachtige project voor te stellen

Dossier, informatie en bezoek op aanvraag door ons uw volledige contactgegevens per e-mail of via het contactformulier te sturen.

Deborah Nardo
deborah@proximmo. Ch
+41 79 528 52 92

PROXIMMO
Makelaarskantoor Sàrl

021 351 08 08
info@proximmo. Ch
www. proximmo. Ch

--------

Al onze aanbiedingen en promoties zijn hier te zien:
https://www. proximmo. ch/kopen/

--------

Overweegt u om uw woning te koop aan te bieden?
Neem vrijblijvend contact met ons op voor een gratis schatting van uw woning.

www. proximmo. Ch

Ruimten

Kamers4.5
Balkons1

Oppervlakken

Leven119 m²
Bruikbaar119 m²
Balkon

Les Geneveys-sur-Coffrane

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.