Northwood Avenue, Purley

Purley, 95 Northwood Avenue
Huis • 3 kamer(s) • 3 bed. • 1 bad. • ref: 00011928
Offers in Excess of £510,000

Frost Estate Agents is verheugd om deze uitgebreide, goed gepresenteerde halfvrijstaande eengezinswoning met drie slaapkamers op de markt aan te bieden. Het pand wordt op de markt aangeboden zonder verdere keten en biedt unieke split-level accommodatie met lichte, ruime kamers en een scherpe neutrale inrichting die een gelikte, eigenzinnige moderne gezinswoning creëert. Het perceel is verhoogd met een prachtig uitzicht en parkeergelegenheid op straat voor twee auto's voor de garage, dit is een uitstekende woning die scherp geprijsd is en zeker veel vakjes zal aanvinken.

De accommodatie bestaat in het kort uit; ontvangstruimte aan de voorzijde met massief eiken vloeren en houtkachel open haard, moderne uitgebreide keuken / eetkamer met functie wensballon en openslaande deuren naar een eigen gelaagde tuin, de tuin heeft een groot zonnig terras en een leuk BBQ-huis op de bovenste verdieping, net naast de keuken is er een handige aanbouw ideaal voor opslag, op weg naar boven biedt de split-level eerste verdieping twee uitstekende tweepersoonsslaapkamers, nog een eenpersoonsslaapkamer en een familiebadkamer met douche. Er is een handige zolderruimte met Velux-ramen, ideaal voor eenvoudige opslag of een onofficiële werkruimte.

Vervoer: Vanaf Purley of Kenley Station kunt u kiezen uit Victoria, Farringdon of London Bridge als enkele van de directe bestemmingen - allemaal rond de 35 minuten reistijd. De wegverbindingen zijn ook uitstekend, met de A23 op slechts enkele minuten afstand, die een snelle, gemakkelijke toegang biedt tot Londen, de zuidkust en de M25.

Vlakbij, Kenley is een prachtig deel van Zuid-Londen, lommerrijk groen in de natuur met een ontspannen omgeving en een overvloed aan beschermde bomen in het hele gebied. Kenley Common bestaat uit 138 hectare groene open ruimte rondom het voormalige vliegveld van de Battle of Britain.  Het is een mix van kalkgrasland en oude bossen tussen zacht glooiende heuvels. Gezegend met een prachtig uitzicht over de Caterham Valley en de North Downs daarachter, vinden bezoekers het moeilijk te geloven dat het centrum van Londen slechts 14 mijl naar het noorden ligt. Nabijgelegen steden Purley en Coulsdon bieden een scala aan onafhankelijke winkels, cafés en supermarkten, verder weg presenteert de Purley Way A23 alle retailgiganten en magazijnwinkels buiten de stad.

Ruimten

Kamers3
Slaapkamers3
Badkamers1
Voorzieningen verzameld door AI.
Barbecue
Garage
Tuin

95 Northwood Avenue, Purley

Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Onbelemmerd weergave op heuvels
Energie-efficiëntiegraad
D