Appartementen in Complex met Aquapark in Mersin Tece

Deniz
Appartement • 3 kamer(s) • 2 bed. • 1 bad. • 60 m² • ref: ICX-00073-29802
€ 90.000
Onmiddellijke Overdracht van Appartementen op Loopafstand van het Strand in Mersin Tece

De appartementen te koop in Mersin Tece zijn gelegen in een stijlvol project met onmiddellijke oplevering en op loopafstand van het strand. Mersin, de parel van de Middellandse Zee, is een van de meest prominente steden in Turkije met de grote investeringen die het de afgelopen jaren heeft ontvangen. Met zijn klimaat, vruchtbare gronden, zee, zon, historische schoonheden, toerisme en industrie is Mersin een favoriet van lokale en buitenlandse investeerders.

Appartementen te koop in Mersin Tece liggen op loopafstand van de zee, markten en dagelijkse voorzieningen. De appartementen te koop bevinden zich op 500 m van het strand, 1 km van de wijkmarkt Tece, 2 km van de snelweg Çeşmeli, 8 km van het winkelcentrum Soli Center, 14 km van het winkelcentrum Sayapark, 15 km van de jachthaven, 17 km van het winkelcentrum Forum centrum, 89 km van de internationale luchthaven Çukurova en 100 km van de luchthaven Adana Şakirpaşa.

De appartementen in Tece zijn met onmiddellijke ingang gelegen in een woonproject bestaande uit 3 blokken met in totaal 340 appartementen, op een perceel van ongeveer 10 hectare. Projecten omvatten een zwembad met aquapark, een fitnessruimte, een basketbalveld, een prieel, een barbecueplaats, wandelpaden, een generatorsysteem, een overdekte parkeerplaats, beveiligingscamera's en 24/7 beveiligingsdiensten.

In appartementen met 1 en 2 slaapkamers; kwaliteitsmaterialen hebben de voorkeur en er worden producten van de topgroep gebruikt. De vloeren zijn bedekt met 1e klas laminaat en keramische producten.


ICX-00073

Ruimten

Kamers3
Slaapkamers2
Badkamers1
Balkons1

Oppervlakken

Leven60 m²
Totaal83 m²
Airconditioning
Balkon
Lift
Satelliet-tv
Terras
Zwembad
Voorzieningen verzameld door AI.
Barbecue
Fitnesscentrum
Parkeerplaats

Deniz

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Zeezicht
TypeAppartement
Bouwjaar2023