Toplocatie kavel met prachtig uitzicht in Volcancito

Boquete
Bouwgrond
€ 69.988

Genesteld in de pittoreske enclave Via Viña del Monte, Volcancito, Boquete, Chiriqui, ligt een uitzonderlijke kans om het huis van uw dromen te creëren. Op slechts 10 minuten rijden van het centrum van Boquete, wacht dit eersteklas perceel op u en biedt een canvas waarop u uw ideale toevluchtsoord kunt bouwen.

Dit vlakke perceel beslaat 473,90 vierkante meter en is handig afgesloten voor uw gemoedsrust. Terwijl je naar het landschap kijkt, maak je je klaar om ontzagwekkende vergezichten te zien van de majestueuze vulkaan Baru en de glooiende bergen die het betoverende landschap van de regio bepalen.

Deze woning draagt bij aan zijn allure en is uitgerust met een goed onderhouden oprit en een waterreservetank. Bovendien zijn aansluitingen voor elektriciteit en water direct beschikbaar.

Over Volcancito
Volcancito belichaamt de essentie van Boquete's allure, gevierd om zijn idyllische vergezichten, gematigd microklimaat en schilderachtige verblijfplaatsen. Hier genieten de bewoners van de rust van het leven in de bergen, omringd door de natuurlijke pracht die deze gekoesterde omgeving kenmerkt.

Een hoogtepunt van Volcancito is de betoverende rondweg, die slingert van het centrum van Boquete naar de hoogten van Volcancito en terug. Langs deze schilderachtige route worden zowel bewoners als bezoekers getrakteerd op een panoramisch uitzicht op groene berglandschappen, waardoor een diepe verbinding met de sereniteit van de natuur wordt bevorderd.

Begeef u op een reis van eenvoud en sereniteit met dit nieuw genoteerde pand in Volcancito. Omarm de harmonieuze mix van modern comfort en rustieke charme, waar elke dag een bewijs is van de schoonheid van het leven in de bergen.

"Wat een geweldige ervaring" "Vijf van de vijf sterren" – James Orr & David Bottisti

Voor meer informatie, een uitgebreidere beschrijving en actuele prijzen voor deze woning kunt u terecht op de website van Casa Solution.

Oppervlakken

Kavel473 m²

Boquete

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.