Ravoire - Gerenoveerd 6,5 kamer chalet met garage en werkplaats

Martigny-Combe
Chalet • 6.5 kamer(s) • 4 bed. • 3 bad. • 166 m² • ref: 1590800
€ 1.223.080
SCHMIDT EXCLUSIEF
VERKOOP ALS TWEEDE WONING TOEGESTAAN

Dit chalet volledig gerenoveerd en vergroot in 2018, gelegen op een hoogte van 1150 meter, het hele jaar door toegankelijk, is als volgt samengesteld:
Bovenverdieping: een inkomhal met ingebouwde opbergkasten, een gastentoilet, een moderne open keuken met kookeiland en directe toegang tot het balkon, een grote woonkamer bestaande uit een eetkamer met speksteen en een ruime woonkamer, evenals een hoofdslaapkamer met en-suite doucheruimte.
Benedenverdieping: een distributiehal met kasten onder de trap die leidt naar een slaapkamer die kan worden gebruikt als kantoor, twee grote slaapkamers, waarvan er één toegang heeft tot het terras, een doucheruimte met douche, toilet en wastafel en een kelder.

Gelegen in de bocht van de Rhône, boven Martigny, geniet Ravoire van een verbluffend uitzicht op de Rhône-vlakte en een ideale ligging, op een hoogte van 1100 meter, onderbroken door de wisselende seizoenen, in een alpine omgeving die zijn 400 inwoners en natuurliefhebbers in verrukking brengt. Dit dorp onderscheidt zich van traditionele nederzettingen door de diversiteit van de gehuchten. Ze zijn twintig in aantal en vormen een uitgestrektheid waarvan de hoogte varieert tussen de wijngaarden en de mayens.

Ravoire ligt op de internationale weg die naar de Col de la Forclaz leidt en Zwitserland en Frankrijk verbindt via de steden Martigny en Chamonix, en is gemakkelijk bereikbaar. Het ligt op slechts 10 minuten van de toegang tot de snelweg A9 en de winkels van Martigny, en ook dicht bij verschillende bergrestaurants in de buurt van de Col de la Forclaz.

Dit chalet valt op door zijn ideale ligging midden in de natuur, terwijl het dicht bij de voorzieningen van de stad ligt. Het heeft twee buitenterrassen, een garage, een werkplaats en verschillende buitenparkeerplaatsen. Het is ook te koop als tweede huis.

Ruimten

Kamers6.5
Vloeren2
Slaapkamers4
Badkamers3

Oppervlakken

Leven166 m²
Totaal632 m²
Voorzieningen verzameld door AI.
Garage
Terras

Martigny-Combe

Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Uitzicht op de bergen
TypeHuis
Bouwjaar1986
Renovatiejaar2018