Nonsuch Bay Resort

Nonsuch Bay
Vakantiehuisje • 2 kamer(s) • 2 bed. • ref: 6017750
€ 324.454
Dit huisje aan het strand ligt op slechts een steenworp afstand van het strand. Nonsuch Bay Resort combineert een privéwoning in woonstijl met de voordelen van toegang tot een indrukwekkend resort. Deze villa's met twee slaapkamers liggen in Nonsuch Bay aan de oostkust van Antigua en bieden een grote leefruimte binnen en buiten op slechts een steenworp afstand van het strand.

Omlijst door volgroeide tuinen en terreinen en met een werkelijk prachtig uitzicht op de baai, bieden ze veel privacy en comfort in hun idyllische omgeving. De Cottage heeft een grote, overdekte portiek van 650 m² die is ingericht met een eethoek in de buitenlucht, een loungeplek met ligbedden. Met houten vloeren en een overzichtelijke inrichting ligt de nadruk op comfort en ontspanning.

Net naast de veranda openen de grote glazen deuren naar de grote kamer. Dit is een prachtig ingerichte ruimte met hoge plafonds die een zeer ontspannende en gastvrije ruimte creëren. Er is de woonkamer en ook de volledige keuken
De twee slaapkamers zijn luxe en ruim. Een slaapkamer heeft een kingsize bed en de andere twee tweelingen, beide hebben een spa-achtige badkamer

Als onderdeel van het Nonsuch Bay Resort kunnen eigenaren van de huisjes genieten van de vele fijne voorzieningen en diensten die het resort biedt. Deze omvatten een clubhuis met restaurant en bar, privéstrand, verschillende privézwembaden en receptiediensten.

Ruimten

Kamers2
Slaapkamers2
Voorzieningen verzameld door AI.
Terras
Tuin
Zwembad

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Onbelemmerd weergave op zee