Huis voor Kopen in Marrakech, Marokko

Marrakech
Villa • 4 kamer(s) • 4 bed. • ref: 4936565
€ 1.361.346
In een uitzonderlijke omgeving, midden in de natuur en aan de voet van het besneeuwde Atlasgebergte, ontwerpt u uw eigen villa op maat op slechts een steenworp afstand van de 18-holes golfbaan van het Royal Palm resort en zijn prestigieuze countryclub.

Personaliseer uw eigen villa met 4 suites, gebouwd op 330 vierkante meter, in loftstijl met een open keuken, aangevuld met een aangelegde en omheinde tuin en een groot privézwembad. Het compacte ontwerp vergroot de ruimte en zorgt voor een naadloze overgang tussen binnen en buiten. De open keuken en woonkamer leiden naar een ruim terras met een groot zwembad om u te verfrissen na een rondje golf. U kunt ook ontspannen in de privé en omheinde tuin van de villa, beplant met agaves, olijfbomen en weelderige palmbomen.

Deze villa's bieden uitzonderlijke afwerkingen en zijn uitgerust met de nieuwste ecologische en technologische ontwikkelingen (omkeerbare warm-koude vloeren, milieuvriendelijk ontwerp met zonnepanelen, dubbele beglazing, domoticasysteem, enz.). Perfect geïntegreerd in hun omgeving, duurzaam gebouwd geïnspireerd door Berberse tradities, zijn de villa's gemaakt met lokale en natuurlijke materialen: stenen, marmer, terracotta, kalk, gips, enz. De muren zijn opgetrokken uit holle bakstenen, bekleed met kalkpleister, reguleren vocht en nemen warmte op. Uw tuin wordt zorgvuldig onderhouden, geïrrigeerd met gezuiverd en gerecycled water.

De bouwwerkzaamheden beginnen bij de ondertekening van de verkoopovereenkomst en de leveringsgarantie bedraagt 18 maanden vanaf de datum van ondertekening van het voorlopige contract volgens een betalingsschema op basis van de VEFA-wet (Franse wet die de verkoop van onroerend goed op plan regelt).

Ruimten

Kamers4
Slaapkamers4
Voorzieningen verzameld door AI.
Airconditioning
Terras
Tuin
Zwembad

Marrakech

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.