Villa's met Zwembad en Privétuinen in Döşemealtı Antalya

Çıplaklı Mahallesi
Huis • 6 kamer(s) • 5 bed. • 3 bad. • 135 m² • ref: AYT-03460-26866
€ 532.000
Villa's met Vrijstaande Tuinen in Çıplaklı Döşemealtı

De villa's zijn gelegen in de wijk Çıplaklı in de wijk Döşemealtı van Antalya. De villa's hebben een ideale locatie op 600 meter van de hoofdweg D-650, die vaak wordt gebruikt om het stadscentrum van Antalya te bereiken.

De villa's te koop in Döşemealtı Antalya liggen op 2,3 km van de Antalya Bilim Universiteit, op 2,5 km van het Private Termessos Ziekenhuis, op 3,5 km van het districtscentrum van Döşemealtı met voorzieningen zoals notarissen, banken, geldautomaten, apotheken, scholen, cafés en restaurants. Bovendien liggen de villa's op 18 km van de winkelcentra Özdilek, Erasta en Kita, op 20 km van de zee en op 37 km van de internationale luchthaven van Antalya.

De villa's zijn gelegen in een groot project met 16 villa's op een perceel van 3.090 m². Het complex biedt een beveiligingsdienst, beveiligingscamera's, automatische garagedeuren, parkeergelegenheid voor elke villa en een gemeenschappelijk zwembad.

De villa's met 5 slaapkamers zijn verdeeld in een woonkamer, een open keuken, een halve badkamer, een wasruimte, 2 badkamers, een en-suite badkamer, 2 balkons, een terras, een kleedkamer en een lift. De villa's zijn uitgerust met airconditioninginfrastructuur, satelliet-tv, een eenvoudige smart home-module, aardgasinfrastructuur, vloerverwarming, een spot- en LED-verlichtingssysteem en een visueel intercomsysteem. Verder zijn ze voorzien van een kapstok in de gang, een douchecabine, een inbouwkeukenset, elektrische zonwering en een stalen buitendeur.


AYT-03460

Ruimten

Kamers6
Slaapkamers5
Badkamers3
Balkons3

Oppervlakken

Leven135 m²
Totaal180 m²
Airconditioning
Balkon
Lift
Satelliet-tv
Terras
Zwembad

Çıplaklı Mahallesi

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
TypeHuis
Bouwjaar2024