Duplexappartementen met Zeezicht en Villaconcept in Alanya

Büyükhasbahçe Mahallesi
Appartement • 3 kamer(s) • 2 bed. • 118 m² • ref: AYT-02311-11302
€ 269.000
Stijlvolle Duplex Appartementen te Koop in Alanya Büyükhasbahçe met Uitzicht op Zee en de Stad

Duplex appartementen zijn gelegen in de wijk Büyükhasbahçe van Alanya, een van de meest populaire wijken van Antalya. Alanya is een van de meest geprefereerde wijken van de Middellandse Zee met zijn blauwe zee, groene natuur, historische schoonheden, mild klimaat en kleurrijk sociaal leven. Exclusieve architectuur, speciaal ontworpen duplex appartementen, die fijn vakmanschap vereisen met elk zorgvuldig ontworpen detail, hebben een prachtig uitzicht over Alanya.

Appartementen te koop in Alanya bevinden zich op loopafstand van vele dagelijkse en sociale voorzieningen, 2,4 km naar het openbare strand van Alanya, 2,7 km naar het stadscentrum van Alanya, 3 km naar het Alanya Life Hospital, 5 km naar het Damlataş-strand, 5,5 km naar het Cleopatra-strand, 8 km naar Dim Stream, 40 km naar de luchthaven Alanya Gazipaşa, 136 km naar de luchthaven van Antalya.

14 appartementen te koop in een complex van 2 blokken gebouwd op een perceel van 1.600 m². Er zijn penthouse duplexen met een groot terras en duplexen op de tuinverdieping met een vrijstaande tuin. Het luxe complex beschikt over een lift, kinderzwembad, zwembad voor volwassenen, jacuzzi, barbecueplek, tuin, kinderspeelplaats, parkeerplaats buiten, generator en zonnepaneel.

Platte interieurs kunnen op verzoek van de klant worden ontworpen. De appartementen zijn voorzien van onder meer vloerverwarming, airconditioning, video-intercom, water-, warmte- en geluidsisolatie, centraal satellietsysteem, jalousie, dubbele beglazing, PVC, keramische vloer of parket naar keuze en zonwering. Kleurkeuzes in de flats zijn optioneel en alle gebruikte materialen zijn TSE-gecertificeerd.


AYT-02311

Ruimten

Kamers3
Slaapkamers2

Oppervlakken

Leven118 m²
Totaal130 m²
Airconditioning
Balkon
Lift
Satelliet-tv
Terras
Zwembad
Voorzieningen verzameld door AI.
Barbecue
Hot-tub
Parkeerplaats
Tuin

Büyükhasbahçe Mahallesi

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Panoramisch weergave op stad
Panoramisch weergave op zee
TypeAppartement
Bouwjaar2024