Charme en authenticiteit in een uitzonderlijk kader

Le Muids
Villa • 12.5 kamer(s) • 355 m² • ref: 1277796
€ 3.062.569
Een zeldzame kans wacht op u: een boerderij gerenoveerd met passie en respect voor zijn authenticiteit, genesteld in de betoverende omgeving van Le Muids.

Dit charmante pand neemt u mee naar een wereld waar geschiedenis zich vermengt met moderniteit en biedt een unieke leefomgeving doordrenkt met een warme en gastvrije sfeer. Altijd goed onderhouden door de eigenaren en voortdurend in ontwikkeling, kunt u genieten van het overloopzwembad op een groot en aangenaam perceel waar u mooie herinneringen kunt creëren. Dit gebouw is verdeeld in twee woningen en kan gemakkelijk worden gemoduleerd volgens uw levensprojecten. Veel factoren zijn gunstig, zoals de energieratio, het mogelijke conversiepotentieel, het huurrendement, enz.

Omgeven door de natuurlijke schoonheid van het gebied, is deze boerderij veel meer dan alleen een woning: het is een waar toevluchtsoord van rust en welzijn. Laat u verleiden door dit uitzonderlijke adres waar elk detail een verhaal vertelt en elke dag een nieuwe uitnodiging is om te genieten van het leven in al zijn pracht.

Voor meer informatie kunt u rechtstreeks contact opnemen met het agentschap en wij laten u graag kennismaken met dit charmante gebouw dat nog vele verrassingen voor u in petto heeft.

Hoofdverblijf

Op de begane grond, een halfopen keuken naar de eetkamer en de woonkamer met toegang tot het terras, de tuin en het zwembad, een gastentoilet en een technische ruimte/wasruimte

De 1e verdieping heeft een mezzanine met een kantoor, een master suite met dressing, badkamer, douche, toilet en jacuzzi

Dan biedt de 2e verdieping 2 slaapkamers met hun doucheruimte, toilet en galetas en een grote slaapkamer met galetas, kantoor en balkon

Appartement ind.

Op de begane grond is er een keuken, een woonkamer, een slaapkamer en een badkamer met toilet. Allemaal met toegang tot het terras en de tuin.

Op de 1e verdieping bevinden zich 3 slaapkamers

Buiten: tuinhuisje, paardenbox, waterfontein en buitenparkeerplaatsen.

Ruimten

Kamers12.5
Balkons1

Oppervlakken

Leven355 m²
Bruikbaar402 m²
Totaal4353 m²
Balkon
Voorzieningen verzameld door AI.
Parkeerplaats
Terras
Tuin
Zwembad

Arzier

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
TypeHuis
Bouwjaar1864
Renovatiejaar2010