Nieuwe gemeubileerde loft te koop in Calasetta, Italië

Calasetta, Via Savoia
Loft • 4 kamer(s) • 2 bed. • 2 bad. • 117 m² • Bovenverdieping
€ 249.000

Welkom in Calasetta, waar de betovering van de geschiedenis zich vermengt met de schoonheid van tradities en de charme van droomstranden.

Hier presenteren we een buitengewone kans in het hart van dit charmante dorp: een loft van zeldzame schoonheid, klaar om u te verwelkomen met zijn eigen ingang en een wereld van comfort en stijl.

Het algehele ontwerp van het pand is verzorgd met aandacht voor de kleinste details, wat zorgt voor een harmonieuze en gastvrije omgeving die opvalt door zijn eigentijdse elegantie. Elke hoek is ontworpen om de helderheid te maximaliseren en de ruimtes te verbeteren, waardoor een unieke en fascinerende sfeer ontstaat.

Op de eerste verdieping wordt u begroet door een veranda aan de voorzijde van ongeveer 30m², ideaal voor lunches en diners in de buitenlucht. Eenmaal binnen wordt u meteen getroffen door het hoge plafond dat de ruimtes verfraait, waardoor u een gevoel van ruimtelijkheid en helderheid krijgt.

De grote zaal, verrijkt met een open haard en een pelletkachel, nodigt u uit om te ontspannen en te genieten van momenten van gezelligheid.

De keuken, voorzien van alle comfort, staat klaar om uw culinaire passies te ontvangen. Een elegante badkamer en een slaapkamer met tweepersoonsbed completeren de verdieping en bieden privacy en comfort.

Boven vindt u een slaapkamer, een extra badkamer, een studeer- en ontspanningsruimte.

Hier wordt u begroet door een unieke sfeer. De glazen loopbrug die de kamers met elkaar verbindt, is ongetwijfeld een van de onderscheidende elementen van dit unieke pand. Naast het bieden van praktische functionaliteit, voegt het een vleugje moderniteit en verfijning toe en wordt het het middelpunt van een ontwerp dat niet onopgemerkt blijft.

Maar daar houden de verrassingen niet op: elk detail en meubilair dat u op de foto's hebt bewonderd, is bij de prijs inbegrepen, waardoor u verzekerd bent van een onvergelijkbare levenservaring.

Kom en ontdek uw ideale toevluchtsoord, waar design, helderheid en comfort samenkomen in een perfecte combinatie. Mis deze unieke kans niet.

Ruimten

Kamers4
Slaapkamers2
Badkamers2

Oppervlakken

Leven117 m²
Airconditioning
Eetruimte
Gemeubileerd
Internet

Via Savoia, Calasetta

TypeAppartement
Bouwjaar2022
Energie-efficiëntiegraadGeen gegevens
Milieueffectbeoordeling (CO₂)Geen gegevens