Huis met 3 slaapkamers | Nieuw | Obidos | Leiria

Óbidos
Huis • 3 kamer(s) • 3 bed. • 4 bad. • 217 m² • ref: 043152
€ 495.000
Villa met 3 slaapkamers te koop in Óbidos. Ingevoegd in het Bom Sucesso Design Resort Leisure & Golf, dat op ongeveer 15 minuten van het historische middeleeuwse dorp Óbidos ligt, op ongeveer 1 uur van Lissabon en op 11 km van de snelweg.
Met vrij uitzicht en veel privacy bestaat de villa op de begane grond uit een woonkamer met open haard met open haard, eetkamer, keuken uitgerust met magnetron, elektrische oven, keramische kookplaat en gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser en boiler; voorraadkamer; wasserij; sociale badkamer met wastafel, twee en-suite slaapkamers met complete badkamer met ligbad, kledingkast en deur naar buiten; Nog een en-suite slaapkamer met complete badkamer met bubbelbad en twee inloopkasten met natuurlijk licht afkomstig van een dakraam. Alle toiletten zijn voorzien van verwarmde handdoekrekken.

De villa heeft overdekte buitenpatio's eromheen die toegang geven tot de slaapkamers, eetkamer en woonkamer. Het heeft ook een tuin met gazon van ongeveer 100m2, met een zwembad, waar u toegang heeft vanuit een van de suites en de woonkamer en eetkamer. Alle kamers hebben zeer brede glazen deuren, die u van veel lichtinval voorzien en u in staat stellen om permanent in contact te staan met de tuin en de hele omgeving, de villa heeft een zeer aangenaam en vrij uitzicht over de horizon.

Gelegen in Vau, naast de lagune van Óbidos en de manege, is Bom Sucesso Design Resort Leisure & Golf een uniek project, met 160 hectare, dat opvalt door de 18-holes golfbaan, een 5-sterrenhotel met spa, gemeenschappelijk buitenzwembad, met fitnessruimte, tennisbanen, paddle tennis en voetbal, kinderspeelplaats, helikopterplatform, restaurant, bar, wasserij en kruidenier. Het resort is 24 uur per dag beveiligd en ligt op 5 minuten van de stranden van Rei Cortiço en BomSucesso, op 15 minuten van het charmante dorpje Óbidos en op ongeveer een uur van Lissabon. 5 REDENEN OM TE KOPEN MET APREDIMED GLOBAL: 1- Eenvoud - Lijkt het proces van het verkopen van een woning erg complex en bureaucratisch? We hebben het eenvoudig voor je gemaakt! 2 - Snelheid - Snelle reacties, beschikbaarheid en aandacht zijn kenmerken van onze consultants. Proactiviteit en efficiëntie is wat u van ons mag verwachten. 3 - Begeleiding - Onze aanwezigheid aan uw zijde is gegarandeerd in elke fase van het proces. 4 - Beveiliging - Met een juridische afdeling achter alle operaties, bent u beschermd en gegarandeerd veilig zakendoen! 5 - Vervulling - Dat is wat u zult voelen als u bij ons verkoopt! Onze missie is om u te helpen de woning van uw dromen te vinden! Wij zorgen voor een constante monitoring tijdens het hele proces van het kopen of verkopen van uw woning. We weten dat het belangrijk is om u op de hoogte te houden, omdat de beslissingen die u neemt uw leven kunnen veranderen. We delen 50/50 met alle professionals met een geldige AMI-licentie. We zijn getransformeerd in R ealiteit!

Ruimten

Kamers3
Slaapkamers3
Badkamers4

Oppervlakken

Leven217 m²
Kavel635 m²
Bruikbaar199 m²
Afwasmachine
Alarm
Fitnesscentrum
Hot-tub
Parkeerplaats
Terras
Tuin
Zwembad

Óbidos

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Golf
Middelbare school
Winkels
Uitzicht op de bergen
Uitzicht op de tuin
Uitzicht op het meer
Uitzicht op het platteland
TypeHuis
VoorwaardeNieuw
Bouwjaar2009
VerwarmingCentraal, Heet water
OmgevingPlatteland, Groen
Energie-efficiëntiegraad
E