Natuur- en Boszicht Appartementen in İstanbul, Çekmeköy

Mehmet Akif
Appartement • 5 kamer(s) • 4 bed. • 2 bad. • 176 m² • ref: IST-01210-26999
€ 837.068
Natuurz icht Appartementen Dicht bij Snelweg en Metro in Istanbul, Çekmeköy

Çekmeköy is een rustige wijk aan de Anatolische kant van Istanbul. Deze regio trekt de aandacht met zijn natuurlijke schoonheid, beboste gebieden, groene parken en schone lucht. Door de ontwikkeling trekt de regio ook de aandacht met haar sociale voorzieningen en winkelcentrum. Het is een ideale regio voor zowel degenen die willen genieten van de natuur als voor degenen die de voordelen van het stadsleven niet willen opgeven.

Appartementen te koop in Istanbul, Çekmeköy liggen op 5 meter van de dichtstbijzijnde markt, 1 km van de metrohalte, 1,2 km van het ziekenhuis, 2,3 km van het boswandelgebied, 4,4 km van de snelweg E-5, 13,6 km van de metrobus, 15 km van 15 July Martyrs Bridge, 17 km van de Eurasia-tunnel en 27,3 km van de luchthaven Sabiha Gökçen.

Het project is gebouwd op een oppervlakte van 47.000 m². Het project omvat een winkelcentrum met wereldberoemde merken en restaurants, gemeenschappelijke tuin, kinderspeeltuin, binnen- en buitenparkeerplaats, voetbal- en basketbalvelden, zwembad, fitnessruimte, Turks stoombad, sauna, conciërge, spa, lift, 24/7 beveiliging en beveiligingscamera's.

Appartementen voorzien van inbouwset, open keuken en aparte keuken, en-suite badkamer, kleedkamer, balkon, wasruimte en centraal satellietsysteem.


IST-01210

Ruimten

Kamers5
Slaapkamers4
Badkamers2
Balkons1

Oppervlakken

Leven176 m²
Totaal266 m²
Balkon
Lift
Satelliet-tv
Sauna
Zwembad

Mehmet Akif

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
TypeAppartement
Bouwjaar2023