Prachtige Home Sites te koop in Jaramillo, Boquete

Jaramillo
Bouwgrond
€ 181.970

Deze twee ongelooflijke kavels te koop zijn gelegen in de exclusieve Lucero Homes and Golf Community, elk 3.372,50 vierkante meter.  Ze grenzen aan elkaar, dus maak je keuze.  De getoonde prijs is de prijs per kavel.  Overweeg beide voor een uitgestrekte woonlocatie van een gecombineerd totaal van 6.745 vierkante meter.

Met een schilderachtig uitzicht op de bergen biedt dit uitgestrekte land een ideaal canvas voor het realiseren van het huis van uw dromen binnen deze boeiende gemeenschap. Bovendien zijn essentiële nutsvoorzieningen zoals elektriciteits- en wateraansluitingen direct beschikbaar.

Deze woningen bevinden zich op een geweldige locatie in een van Panama's meest indrukwekkende residentiële ontwikkelingen.

Lucero Home and Golf Community vertegenwoordigt een luxe en voorzieningenrijke enclave genesteld in het hart van Boquete, Panama. Hier worden bewoners begroet met een reeks indrukwekkende aanbiedingen, waaronder een 18-holes kampioenschapsgolfbaan, een voortreffelijk clubhuis met een heerlijk restaurant en zorgvuldig onderhouden graveltennisbanen voor het plezier van de bewoners. Dit prestigieuze pand claimt ook enkele van de meest vooraanstaande residenties in heel Boquete, terwijl de golfbaan tot de beste van het land behoort.

Het charmante bergstadje Boquete ligt op slechts een klein eindje rijden en biedt een gevarieerd aanbod aan eetgelegenheden, supermarkten gevuld met biologische producten en lokaal geproduceerde koffie, en toegang tot wereldwijde bankdiensten. Toegankelijke en betaalbare gezondheidszorg, geleverd door bekwame medische professionals, verbetert de kwaliteit van leven hier verder. Met kosten van levensonderhoud die de bank niet kapot maken, kunnen bewoners ten volle genieten van de uitzonderlijke levensstijl die Lucero biedt.

"Uitmuntendheid", "Professioneel", "Geweldige service", "Sterk aanbevelen" – Janet Flood & Bob Tomascik

Voor meer informatie, een uitgebreidere beschrijving en actuele prijzen voor deze woning kunt u terecht op de website van Casa Solution.

Oppervlakken

Kavel3372 m²

Jaramillo

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.