Huis voor Kopen in Saint-Samson, Frankrijk

Saint-Samson
Huis met appartementen • 3 kamer(s) • 136 m² • 2de verdieping • ref: 1493828
€ 28.000
iad France - Nicolas Fauvel biedt: TE ONTDEKKEN IN EXCLUSIVITEIT GEBOUW IN HET CENTRUM VAN PRÉ-EN-PAIL TE RENOVEREN! Ideale investeerders -- Te plannen werken -- 136m² totale oppervlakte --


Kom en ontdek dit gebouw te koop op een kelder die aan beide zijden grenst om te renoveren: de begane grond bestaat uit een inkomhal, een kantoor, een kamer van ongeveer 18m² en een doucheruimte, dienblad voor commercieel gebruik. De 1e en 2e verdieping bestaan uit een platform van 38 en 36 m² en elk een waterpartij. Zolder boven.


OM ZONDER VERTRAGING TE BEZOEKEN!!

Makelaarskosten ten laste van de verkoper. Onroerend goed dat niet onderworpen is aan de DPE. Informatie over de risico's waaraan deze woning is blootgesteld, is beschikbaar op de website van Géorisques: www.georisques.gouv.fr. Deze onroerend goed advertentie werd geschreven onder de redactionele verantwoordelijkheid van de heer Nicolas Fauvel EI (ID 70927), onafhankelijke vastgoedmakelaar (zonder holdingfondsen), handelsagent van de SAS I@D Frankrijk geregistreerd bij de RSAC van LAVAL onder het nummer 918403767, houder van de onroerend goed canvassing kaart namens het bedrijf I@D France SAS.

Ruimten

Kamers3
Vloeren2

Oppervlakken

Leven136 m²

Saint-Samson

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Energie-efficiëntiegraadGeen gegevens
Milieueffectbeoordeling (CO₂)Geen gegevens