Weelderige Cap Cana-villa met 5 slaapkamers en sprankelend zwembad met uitzicht op de golfbaan

Cap Cana
Villa • 5 bed. • 7 bad. • 1048 m²
€ 2.227.778

Deze luxe villa is gelegen in een exclusieve woonwijk van Cap Cana, op slechts acht minuten van de beste restaurants, een paar minuten van een prachtig strand en drie minuten van Punta Espada Golf Club. Deze prachtige villa met 5 slaapkamers beschikt over een zwembad, een spa, een restaurant/bar en commerciële ruimtes.

Het gebied heeft een speeltuin voor kinderen en huisdiervriendelijke gebieden, waardoor het ideaal is om te ontspannen op een van de mooiste plekken van het Caribisch gebied. De architectuur en het ontwerp worden geprezen om het gebruik van regionale materialen en vormen en presenteren tegelijkertijd een moderne visie.

Deze villa ligt op een perceel van 26866 vierkante meter met parkeergelegenheid en 11281 vierkante meter constructie op één verdieping, verdeeld in 5 kamers met terrassen en badkamers die verbonden zijn met de natuur, een woonkamer-eetkamer-keuken en overdekt terras, een barbecue, een serviceruimte en een zwembad met een platform, tuinhuisje en groene zones.

Binnen vind je een wereld van luxe en elegantie. Het moderne zwembad is een brandpunt van ontspanning en entertainment, ideaal om uit te rusten in de Caribische zon. Elk van de vijf slaapkamers straalt luxe uit en biedt veel ruimte en comfort voor u en uw gasten.

Dit huis, gelegen in een exclusief gebied, stelt u in staat om te genieten van de beste voorzieningen van Cap Cana. Elk moment hier is een feest van luxe, of je nu luiert bij het zwembad, geniet van de prachtige stranden of gastronomische gerechten eet. Laat de kans niet voorbijgaan om dit meesterwerk de jouwe te noemen en geniet van het toppunt van luxueus leven in Cap Cana.

Ruimten

Slaapkamers5
Badkamers7

Oppervlakken

Leven1048 m²
Kavel2496 m²
Afwasmachine
Airconditioning
Barbecue
Beveiliging
Eetruimte
Fitnesscentrum
Gastensuites
Gemeubileerd
Internet
Parkeerplaats
Tennis
Tuin
Zwembad

Punta Cana

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
ID3067