Nieuw luxe chalet ski in/out bij Dixence Resort

Vex
Chalet • 8.5 kamer(s) • 7 bed. • 4 bad. • 400 m² • ref: ALP-11615
Prijs op aanvraag
Nieuw chalet ski in/out in Dixence Resort, een hotelcomplex met thermale baden, residenties en individuele chalets, gelegen in de gemeente Hérémence in Wallis in het skigebied 4 Vallées, dat de resorts Thyon-Les Collons, Veysonnaz, Nendaz, La Tzoumaz en Verbier omvat. Het chalet heeft directe toegang tot de skipistes. Op een hoogte van 1750 meter biedt het chalet een adembenemend panoramisch uitzicht op de Val d'Hérens, de Rhônevlakte en het Dent Blanche-massief.

Het chalet is bekleed met oud hout en natuursteen en heeft grote raamopeningen naar buiten, waardoor het een authentieke en luxe charme heeft. De interieurafwerkingen kunnen door de koper worden gekozen.

De inkomhal met ingebouwde kasten herbergt een gastentoilet, een ruime skiruimte met een tweede toegang van buitenaf en een was- en berging. De woonkamer heeft een hoog plafond en is voorzien van een stenen schouw. De keuken met kookeiland staat in open verbinding met de eetkamer en de woonkamer. De woonkamers hebben grote schuiframen die uitkomen op het balkon.

Een mezzanine boven de woonkamer leidt naar de prachtige hoofdslaapkamer met kleedkamer en badkamer en suite. De kamer heeft een balkon met een adembenemend uitzicht en een prachtige dakbalk. Een kantoor en een toilet/wastafel completeren de bovenste verdieping van dit chalet.

Op de begane grond zijn er nog 5 slaapkamers en 3 badkamers. Op de begane grond is er een zij-entree met inbouwkasten en een hal van waaruit de diverse slaapkamers en de technische ruimte/kelder te betreden zijn.

Het chalet wordt verkocht met 4 parkeerplaatsen.

Er is de mogelijkheid om deze woning met een bewoonbare oppervlakte van meer dan 400 m2 te kopen als een enkel chalet of 2 condominiums. Deze woning is beschikbaar als tweede huis voor onze Zwitserse of buitenlandse klanten met een B- of C-vergunning.

Verkoopprijs: vanaf 5.000.000 CHF, afhankelijk van de uitvoering.

Voor meer informatie over het resort Dixence 4Vallées kunt u terecht op de volgende website: dixence-resort.ch.

Virtuele rondleiding door Dixence Resort: https://www.arolle.com/virtualtour/alprealestate/TDLD/

Ruimten

Kamers8.5
Vloeren3
Slaapkamers7
Badkamers4

Oppervlakken

Leven400 m²
Totaal720 m²
Voorzieningen verzameld door AI.
Balkon
Parkeerplaats

Vex

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.