Prachtige T3 met brede balkons in een hoge standaard luxe condominium aan de voorkant van de rivier de Taag, 20 minuten van de l…

Alcochete
Appartement • 4 kamer(s) • 3 bed. • 2 bad. • 157.35 m² • ref: 4d5e881d-1f6e-499e-a8cc-75ac1654be8a
€ 893.000

Deze fantastische T3 met twee grote balkons, waarvan één in L rondom de woonkamer, met uitzicht op de rivier de Taag, bevindt zich in de laatste fase van de bouw en de verwachte voltooiingsdatum eind 2020, en maakt deel uit van het condominium van de Taagbaai, naast het historische dorp Alcochete.

Het heeft een ecologisch ontworpen constructie, met regenwaterrecuperatie en -opslag voor het gebruik van tuinirrigatie, batterijen voor het accumuleren van fotovoltaïsche energie en thermische zonne-energiesystemen voor het verwarmen van sanitair water,

Deze luxe ontwikkeling is een condominium met alles waar u recht op heeft: 3 grote zwembaden, mediaruimte, bibliotheek, grote co-living ruimte met internet, fitnessruimte, spa, kinderclub, terras en lounge.

De brede balkons op houten terras en barbecue, bieden een spectaculaire en elegante recreatieruimte in de buitenlucht, tegenover de Taag en met uitzicht op de zonsondergang. De invallende ramen laten het natuurlijke licht volledig binnen, waardoor het eigentijdse interieur wordt versterkt met hoogwaardige afwerkingen.

De keuken zal volledig worden uitgerust met BOSCH-apparatuur uit het assortiment "Green Technology Inside" met energie-efficiëntie van A.

Op 20 minuten van Lissabon, van de luchthaven, heeft dit condominium van hoge kwaliteit ook aan uw veiligheid gedacht, en om die reden beschikt u over een video-intercomsysteem, videobewakingssysteem, hoog beveiligde deuren, branddetectienetwerk op de parkeerverdiepingen.

Het is tijd om kennis te maken met deze ontwikkeling en uw volgende kwaliteitswoning.

Ruimten

Kamers4
Slaapkamers3
Badkamers2
Garages (binnen)1
Parkeerplaatsen (buiten)2

Oppervlakken

Leven157.35 m²
Intern2746 m²
Airconditioning
Balkon
Garage
Gemeubileerd
Lift
Tuin
Zwembad
Voorzieningen verzameld door AI.
Barbecue
Fitnesscentrum
Internet

Alcochete

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Energie-efficiëntiegraad
A
ID1204-4643