Prachtige woning met zwembad en onafhankelijk bijgebouw

La Croix-sur-Lutry
Villa • 7.5 kamer(s) • 190 m² • ref: 1280001
€ 3.377.640
Engels hieronder

Prachtig pand van 7,5 kamers van ca. 190m2 woonoppervlak en 290m2 bruikbare oppervlakte. Deze woning, gebouwd in 1985, is tussen 2008 en 2015 volledig gerenoveerd met elegantie en met luxe materialen. De aandacht voor detail die tijdens deze renovatie is besteed, voegt een duidelijke aantrekkingskracht toe aan dit pand.

Het ligt op een perceel van 1461m2 en biedt een panoramisch uitzicht op het Meer van Genève en de Alpen, een zwembad en een royale tuin die zorgvuldig is aangelegd om een esthetisch aangename en aangename ruimte te creëren om in te wonen, te ontspannen of tijd buiten door te brengen.

Een zelfstandig bijgebouw op het perceel van ongeveer 16m2 biedt een waardevolle kans voor wie op zoek is naar een aparte en rustige werkruimte, terwijl het toch dicht bij het huis is.

De verdeling is ideaal, ofwel:

Begane grond: inkomhal met directe toegang tot de dubbele garage, grote woon- en eetkamer met toegang tot het terras, moderne keuken met toegang tot het terras, kantoor/slaapkamer, gastentoilet.

1e: hoofdslaapkamer met directe toegang tot de badkamer, drie slaapkamers, een doucheruimte.

Souterrain: wasruimte, kelder-schuilplaats, één beschikbaar voor carnotzet van ca. 14m2, een grote speelkamer met zomerkeuken met toegang naar buiten, een doucheruimte.

Buiten: een zwembad van ca. 40m2, een bijgebouw van ca. 16m2, een buitenparkeerplaats, een dubbele garage.

Al met al voegt deze woning met een smaakvol ingerichte tuin en zwembad een vleugje verfijning en comfort toe door de buitenruimte om te toveren tot een natuurlijk verlengstuk van het binnenleven.

Door de combinatie van het spectaculaire uitzicht en de royale omvang van het perceel, lijkt deze woning een uitzonderlijke kans voor iedereen die op zoek is naar een mix van comfort, luxe en een prachtige natuurlijke omgeving.

Verkoopprijs van dit pand: CHF 3'300'000.-

Dit is een geweldige kans om snel te grijpen

Prachtige 7,5-kamer woning van circa 190m2 woonoppervlak en 290m2 gebruiksoppervlakte. Deze woning, gebouwd in 1985, onderging tussen 2008 en 2015 een volledige renovatie met elegantie en hoogwaardige materialen. De aandacht voor detail tijdens deze renovatie voegt een zekere charme toe aan het pand.

Gelegen op een perceel van 1461m2, geniet het van een panoramisch uitzicht op het Meer van Genève en de Alpen, met een zwembad en een royale tuin die zorgvuldig met smaak is aangelegd om een esthetisch aangename en plezierige buitenruimte te creëren om te wonen, te ontspannen of tijd buiten door te brengen.

Een onafhankelijk bijgebouw op het perceel van ongeveer 16m2 biedt een waardevolle kans voor diegenen die op zoek zijn naar een aparte en rustige werkruimte en toch dicht bij het hoofdgebouw willen blijven.

De verdeling is ideaal, als volgt:

Begane grond: inkomhal met directe toegang tot de dubbele garage, grote woon- en eetkamer met toegang tot het terras, moderne keuken met toegang tot het terras, kantoor/slaapkamer, gastentoilet.

1e verdieping: hoofdslaapkamer met directe toegang tot de badkamer, drie slaapkamers, een doucheruimte.

Kelder: wasruimte, kelder-schuilplaats, een ruimte van ongeveer 14m2 voor een carnotzet, een grote speelkamer met een zomerkeuken en toegang tot de buitenlucht, een doucheruimte.

Exterieur: een zwembad van ongeveer 40m2, een bijgebouw van ongeveer 16m2, een buitenparkeerplaats, een dubbele garage.

Over het algemeen voegt deze woning met een smaakvol ingerichte tuin en een zwembad een vleugje verfijning en comfort toe door de buitenruimte om te toveren tot een natuurlijk verlengstuk van het binnenleven.

Door het spectaculaire uitzicht en de royale omvang van het perceel te combineren, lijkt deze woning een uitzonderlijke kans voor iedereen die op zoek is naar een mix van comfort, luxe en een prachtige natuurlijke omgeving.

Verkoopprijs van dit onroerend goed: CHF 3,300,000.-

Ruimten

Kamers7.5
Garages (buiten)1
Parkeerplaatsen (buiten)1

Oppervlakken

Leven190 m²
Bruikbaar290 m²
Totaal1461 m²
Voorzieningen verzameld door AI.
Parkeerplaats
Tuin
Zwembad

Lutry

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Panoramisch weergave op bergen
Panoramisch weergave op meer
TypeHuis
Bouwjaar1984
Renovatiejaar2017