Luxe penthouse met panoramisch uitzicht

Sion
Zolder • 5.5 kamer(s) • 308 m² • 2de verdieping • ref: b1dcee50-ebab-11ee-afda-0a4bde28e6f6
€ 3.360.187
Ervaar luxe op zijn hoogtepunt met onze nieuwe penthouse-residentie, die binnenkort wordt opgeleverd, en die een unieke kans biedt om opnieuw te kiezen tussen een ruim 5,5-kamer- of 6,5-kamerappartement, afhankelijk van uw behoeften en wensen. Gelegen in het exclusieve gebied van Gravelone, profiteert deze woning van een uitzonderlijk royale woonkamer, ontworpen om ongeëvenaard comfort en elegantie te bieden.

Het penthouse onderscheidt zich in vele opzichten, maar een hoogtepunt is het prachtige terras, met een panoramisch uitzicht op de Walliser bergen en de stad Sion. De enorme oppervlakte van dit appartement maakt het uniek en doordrenkt het met een aura van luxe en grandeur.

Aangezien het appartement zich nog in de bouwfase bevindt, hebben potentiële kopers de mogelijkheid om alle voorzieningen naar wens te selecteren. Hiervoor worden high-end budgetten beschikbaar gesteld.

Naast het appartement zijn er twee parkeerplaatsen beschikbaar, elk voor een prijs van CHF 50.000. De combinatie van deze elementen maakt deze woning een uitzonderlijke keuze voor wie op zoek is naar een woning die aan zijn ambities voldoet.

Wacht niet langer om van deze droomruimte uw nieuwe thuis te maken. Neem nu contact met ons op om erachter te komen hoe dit penthouse uw volgende prestigieuze adres in Sion kan worden.

Ruimten

Kamers5.5
Balkons1
Garages (buiten)1
Parkeerplaatsen (buiten)1

Oppervlakken

Leven308 m²
Balkon
Lift
Voorzieningen verzameld door AI.
Parkeerplaats
Terras

Sion

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Panoramisch weergave op bergen
Panoramisch weergave op stad