🌴 Gemeubileerde villa met 3 slaapkamers in gated community in Cabarete, Dominicaanse Republiek

Cabarete (D. M.)., villa cabarete
Villa • 3 bed. • 2 bad.
€ 220.949

Kopieer de onderstaande links om:

Bekijk de woning op onze website, realtordr.com
➡https://realtordr.com/property/rdr-51611/

Bezoek het profiel van de listing agent, Andy Jean
➡https://realtordr.com/agent/andy-jean/

Ontdek luxe wonen in deze moderne villa met 3 slaapkamers en 2,5 badkamers, gelegen in de exclusieve gated community van Cabarete. Het strakke design en de hoogwaardige afwerking vormen een aanvulling op het ruime interieur, inclusief een gastronomische keuken en elegante woonruimtes. Stap in uw privéoase buiten, waar een sprankelend zwembad wacht, omgeven door weelderige landschapsarchitectuur. Geniet van de veiligheid en rust van een gated community, allemaal in de nabijheid van de levendige sfeer van Cabarete.

Hoogtepunten van de villa

  • ✨ Ruime 3 slaapkamers: Uw villa is elegant ontworpen en beschikt over drie royale slaapkamers, elk met comfort, privacy en een sereen uitzicht.
  • 🏊 ♂️ Privézwembad: Lounge bij uw eigen glinsterende zwembad, omringd door een weelderig landschap, dat de perfecte setting biedt voor ontspanning en entertainment.
  • 🛡️ 24/7 beveiliging: Geniet van gemoedsrust met 24 uur per dag beveiligingsdiensten, waardoor uw veiligheid en privacy worden gegarandeerd.
  • 🛋️ Volledig gemeubileerd: Deze villa is instapklaar, compleet met prachtige meubels, eersteklas afwerkingen en zorgvuldig geselecteerde inrichting.
  • 🐾 Airbnb-vriendelijk, huisdiervriendelijk toevluchtsoord!

Over de omgeving Cabarete

Cabarete is een toeristisch gebied dat onlangs is uitgeroepen tot de wind- en surfhoofdstad van de Dominicaanse Republiek. Het is een deel van het eiland dat bergen, lagunes en witte zandstranden combineert.

De levensstijl in Cabarete is de belangrijkste attractie voor zowel toeristen als mensen die Cabarete als hun nieuwe thuis hebben geadopteerd, vaak 'expats' genoemd.

Watersporthoofdstad van de Dominicaanse Republiek
Cabarete werd een toeristische bestemming in de jaren 90 toen windsurfen over de hele wereld populair was. Perfecte wind en golven voor watersporten zetten Cabarete in wezen op de kaart. Zelfs de kitesurfsport die rond die tijd werd uitgevonden, heeft veel van zijn ontwikkelingsgeschiedenis hier op de stranden van Cabarete gehad.

Kiteboarden in Cabarete
Vandaag de dag blijft Cabarete door 330 dagen wind een top 10 bestemming voor kitesurfen. Kite Beach wordt beschouwd als een kitespot van wereldklasse en is de geboorteplaats van enkele van 's werelds beste kitesurfers. Tweevoudig vice-wereldkampioen, wereldkampioen 2018 en Jeugd Olympisch gouden medaillewinnaar Adeuri Corniel is geboren en getogen in Cabarete. Er zijn ook Lorenzo Calcaño en Alex Soto, die nog steeds op het circuit zitten en de tien beste atleten ter wereld zijn, om er maar een paar te noemen.

Grote luchthavens

  • 15 minuten van Gregorio Luperon International Airport (POP)
  • 1 uur en een half van Santiago de los Caballeros International Airport (STI)
  • 4 uur van Las Americas International Airport (SDQ) in Santo Domingo

Ruimten

Slaapkamers3
Badkamers2
Toiletruimten1

Oppervlakken

Kavel377 m²
Airconditioning
Barbecue
Beveiliging
Buitenzwembad
Gemeubileerd
Parkeerplaats
Zwembad

villa cabarete, Cabarete (D. M.).