Villa Amanecer, geweldige villa in Mexicaanse stijl met panoramisch uitzicht op de oceaan en de jungle, dicht bij het strand van…

Guanacaste, VGRH+7G, Guanacaste Province, Puerto Carrillo, Costa Rica
Huis • 3 bed. • 2 bad. • 260 m² • Begane grond • ref: SFH162
€ 584.137
€ 620.933-36.796

Welkom bij Villa Amanecer, een prachtige residentie met een adembenemend uitzicht op de oceaan en de bergen, gelegen op de hoogten van Carillo Beach. Deze exclusieve residentie ligt in een luxe enclave en biedt rust, natuurlijke schoonheid en ongeëvenaarde vergezichten over de Pacifische kust, van Camaronal Beach net beneden tot Cabo Blanco op het puntje van het schiereiland Nicoya.

Villa Amanecer is geïnspireerd op de architectuur in Mexicaanse villastijl en beslaat drie zorgvuldig ontworpen niveaus, met drie slaapkamers en twee badkamers. Het hoogtepunt is de hoofdslaapkamer op de bovenste verdieping, compleet met een eigen balkon met een prachtig uitzicht op de oceaan.

Binnen zorgen gewelfde plafonds met houten balken en grote glazen ramen voor een lichte en luchtige sfeer. De open woon- en eetgedeeltes lopen naadloos over in een charmant overdekt observatiedek met uitzicht op het zwembad. Een wasserette, een volledig uitgeruste keuken, houten kasten en een bijkeuken voorzien in praktische behoeften,

Natuurliefhebbers zullen het overvloedige wilde leven en de exotische vogelsoorten waarderen. De buitenoase beschikt over een ongerept zwembad versierd met rustieke stenen muren, omgeven door weelderige tuinen vol met tropische flora, fruitbomen en torenhoge palmen, die een serene omgeving bieden om buiten te dineren met uitzicht op de oceaan.

Gelegen op enkele minuten afstand van het pittoreske witte zand van Carillo Beach en de voorzieningen van Samara Beach, biedt Villa Amanecer de perfecte mix van afzondering en gemak.

De villa beschikt over een overdekte carport voor één voertuig, een omheinde voortuin die ideaal is voor het parkeren van maximaal drie auto's, en recente renovaties, waaronder het vervangen van het dak in 2014 met hoogwaardige DECRA-tegels met een garantie van 50 jaar, het renoveren van het zwembad en het versterken van de keermuren in 2019, het vervangen van de zwembadtegels in hetzelfde jaar en het vervangen van de ramen van de hoofdslaapkamer in 2011.

Gunstig gelegen op slechts 12 minuten van diensten en eetgelegenheden in het charmante stadje Samara, biedt deze villa een ongeëvenaarde kans voor veeleisende kopers die op zoek zijn naar een woning aan de kust en een lucratieve huurinvestering.

Begeef u op een reis naar uw toekomstige oase - informeer nu voor meer informatie over dit prachtige pand aan Carillo Beach. Neem contact met ons op via info@pacifichomescostarica.com of neem contact op met Nathalie op +506 83660110.

Ruimten

Slaapkamers3
Badkamers2
Parkeerplaatsen (binnen)2

Oppervlakken

Leven260 m²
Kavel1012 m²
Afwasmachine
Airconditioning
Garage
Gemeubileerd
Internet
Parkeerplaats
Satelliet-tv
Tuin
Wasmachine
Zwembad

VGRH+7G, Guanacaste Province, Puerto Carrillo, Costa Rica, Guanacaste

TypeHuis
Bouwjaar2005