CHARMANTE TIROOLSE BUNGALOW MET PANORAMISCH UITZICHT IN KIRCHDORF IN TIROL - RECREATIEVERBLIJF

Gemeinde Kirchdorf in Tirol, Feriendorf 12, 6382 Kirchdorf in Tirol, Austria
Bungalow • 3 kamer(s) • 2 bed. • 1 bad. • 71 m² • Begane grond
€ 990.000

Op een rustige en zonnige locatie met een adembenemend uitzicht op de majestueuze Kitzbüheler Horn, ligt deze Tiroolse bungalow in Kirchdorf in Tirol.

Het huis maakt indruk met zijn open zichtbare dakspant en het hoogwaardige schrijnwerk in oud hout en eiken. Het zonneterras en de prachtige tuin nodigen u uit om te ontspannen en te genieten.

De grote woon- en eetkamer maakt indruk met zijn open ruimteconcept en is een perfecte plek om te vertoeven, vooral in de winter, terwijl de tegelkachel voor warmte en gezelligheid zorgt. De woonkeuken biedt voldoende ruimte om te koken en te eten met familie en vrienden.

Het huis heeft twee slaapkamers die plaats bieden aan een klein gezin of een groep vrienden. De badkamer is uitgerust met porselein en heeft alles wat je nodig hebt voor een comfortabel verblijf. Er is een extra gastentoilet beschikbaar.

Als een van de grootste hoogtepunten heeft deze bungalow de felbegeerde toewijding aan het vrijetijdsverblijf, waardoor het een perfect toevluchtsoord of tweede huis is.

Verder is de bungalow voorzien van een jaloeziesysteem en videobewaking. Het aanbod wordt gecompleteerd door een parkeerplaats in de garage, een parkeerplaats voor een carport en een parkeerplaats buiten.

Ruimten

Kamers3
Slaapkamers2
Badkamers1
Toiletruimten2

Oppervlakken

Leven71 m²
Kavel362 m²
Garage
Parkeerplaats
Terras
Tuin

Feriendorf 12, 6382 Kirchdorf in Tirol, Austria, Gemeinde Kirchdorf in Tirol

Panoramisch weergave op bergen
TypeHuis
Bouwjaar2018
Energie-efficiëntiegraadGeen gegevens
Milieueffectbeoordeling (CO₂)Geen gegevens