Appartement in Altura te huur van 15 september tot 16 juni

8950-411 Altura
Appartement • 1 kamer(s) • 1 bed. • 1 bad. • 60 m² • ref: SU-CS-APT-89445
€ 650
Appartement in Altura te huur van 15 september tot 16 juni.
Deze woning bestaat uit 1 ingerichte keuken, 1 slaapkamer, 1 woonkamer 1 toilet.
Het heeft een balkon aan de voorkant van de woonkamer met een royale ruimte.
Het is allemaal smaakvol ingericht.
Boek uw bezoek, wij wachten op u!

In de winter hebben Alagoa en Altura, twee steden in de Algarve in Portugal, een rustige en serene sfeer, met de mogelijkheid om te genieten van unieke en verschillende ervaringen uit de zomerperiode.
De stranden van Alagoa en Altura, hoewel ze misschien niet ideaal zijn om in zee te zwemmen vanwege het koelere klimaat, bieden nog steeds een prachtig landschap voor ontspannende wandelingen langs de zee. De kustlandschappen krijgen in de winter een nieuw perspectief, met de golven van de Atlantische Oceaan die op de stranden beuken en de duinen bedekt met weelderige groene vegetatie, waardoor een rustige en ongerepte sfeer ontstaat om van te genieten.
Een andere interessante attractie in de winter is het natuurreservaat Castro Marim en Vila Real de Santo António Marshland, gelegen in de regio Alagoa. In deze tijd van het jaar zijn trekvogels in volle gang en bieden natuurliefhebbers een unieke kans om een grote verscheidenheid aan vogels te observeren die beschutting zoeken in de wetlands en zoutpannen van dit belangrijke natuurgebied.
Daarnaast zijn de nabijgelegen stadjes en pittoreske stadjes in het binnenland van de Algarve, zoals Castro Marim en Vila Real de Santo António, ook geweldige opties om in de winter te verkennen. Met mildere temperaturen in vergelijking met andere delen van Europa, kunt u genieten van een wandeling door de rustige straten, het bezoeken van lokale markten, het proeven van regionale gerechten in gezellige restaurants en het waarderen van traditionele architectuur.
Culturele evenementen en festivals vinden ook plaats tijdens de winter in Alagoa en Altura, waardoor bezoekers de kans krijgen om zich onder te dompelen in de rijke lokale cultuur. Concerten, tentoonstellingen, ambachtsbeurzen en andere evenementen worden op verschillende locaties gehouden, waardoor u wordt ondergedompeld in de traditie en geschiedenis van de regio.
Bovendien maken de afwezigheid van drukte en de rust van de winter Alagoa en Altura tot ideale bestemmingen voor wie op zoek is naar een rustig en ontspannen uitje, weg van de typische drukte van de zomermaanden.
Kortom, hoewel de winter koelere temperaturen en minder strandactiviteiten in Alagoa en Altura met zich mee kan brengen, is er in dat seizoen nog genoeg te genieten. De kustlandschappen, vogels kijken, pittoreske dorpjes en rijke lokale cultuur bieden een unieke en betoverende ervaring voor bezoekers die op zoek zijn naar een rustige en ontspannende omgeving in de Algarve.

Ruimten

Kamers1
Slaapkamers1
Badkamers1

Oppervlakken

Leven60 m²
Voorzieningen verzameld door AI.
Balkon

Altura

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Energie-efficiëntiegraad
C