Vrijstaand huis: te koop in Broadstairs

CT10 Broadstairs
Huis • 1 kamer(s) • 4 bed. • 2 bad. • ref: 3465996
€ 906.917

We waren verheugd om de oorspronkelijke bungalow te kunnen kopen, omdat deze zich op zo'n uitstekende locatie bevindt en we wisten dat het ideaal was voor renovatie en upgrade. We hebben de afgelopen jaren besteed aan het creëren van wat vrijwel een high-end 'nieuwbouw' is, maar met een charmant karakter en het is nu klaar voor nieuwe eigenaren om direct naar binnen te lopen, zonder een vinger uit te steken, behalve hun meubels te installeren.

De woning ligt op een geweldige locatie, want het is slechts een korte wandeling naar het centrum van de stad en het strand en, voor golfliefhebbers, is het niet ver naar de beroemde North Foreland golfbaan. Het is ideaal voor diegenen die willen genieten van zandstranden, zwemmen en surfen in de zomer, terwijl er het hele jaar door geweldige plekken zijn om de hond uit te laten. Voor iedereen die van paardrijden houdt, is er een nabijgelegen manege en een aantal sportclubs bieden recreatieve activiteiten, waaronder cricket, jeu de boules, tennis en rugby.

Broadstairs is een mooie Victoriaanse badplaats met een grote verscheidenheid aan individuele winkels, stranden, bars en restaurants, een bioscoop en een theater, evenals jaarlijkse evenementen zoals Folk Week, het Dickens Festival en de Food Fair. Een ander voordeel van Broadstairs en het nabijgelegen Ramsgate is dat ze een aantal zeer goede basis-, gymnasium- en privéscholen hebben, terwijl je in minder dan anderhalf uur met de hogesnelheidstrein in het centrum van Londen bent vanaf station Broadstairs.

Ruimten

Kamers1
Slaapkamers4
Badkamers2
Parkeerplaats
Terras
Tuin

Broadstairs

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Zee
Energie-efficiëntiegraadGeen gegevens
Milieueffectbeoordeling (CO₂)Geen gegevens