Charme en elegantie in het hart van de oude binnenstad van Genève

Genève
Appartement
Prijs op aanvraag

Charme en elegantie in het hart van de oude binnenstad van Genève

Prachtig 4-kamerappartement van 100 m2, met de charme van weleer, gelegen op de 3e verdieping van een karaktervol gebouw, in het hart van de oude binnenstad van Genève, in een voetgangersstraat, rustig, van middeleeuwse oorsprong die leidt naar de Place du Bourg de Four en het stadhuis. Alle voorzieningen zijn dichtbij, inclusief de parkeerplaats Saint Antoine die beschikbaar is voor alle inwoners van de oude stad. Het gebouw heeft een zeer goede reputatie en mooie architectuur en heeft een lift. Het huis bestaat uit een inkomhal, een eetkamer, een grote woonkamer met een prachtige antieke open haard, een aparte volledig uitgeruste keuken, koelkast, vriezer, vaatwasser, wasmachine/droger, een badkamer, een apart toilet, een grote berging, een kleedkamer en 2 slaapkamers. Het appartement is volledig opnieuw geschilderd en biedt hoge plafonds, veel lichtinval, zon, ouderwetse parketvloeren, een alarmsysteem, dimmers, dubbele beglazing voor elk van de ramen en berging. In een van de slaapkamers is ook een tweepersoonsbed met opbergvak beschikbaar.

Kelder in de kelder.

 

Zeldzaam te koop en per direct beschikbaar

Charme en elegantie

Prachtig 4 kamers appartement van 100 m², gelegen op de 3e verdieping van een gebouw van karakter, in het hart van de oude binnenstad van Genève, in een rustige voetgangersstraat van middeleeuwse oorsprong die leidt naar de Place du Bourg de Four en het stadhuis. Alle voorzieningen zijn in de buurt, inclusief de parkeerplaats Saint Antoine die beschikbaar is voor alle inwoners van de oude stad.

Het appartement heeft een inkomhal, een eetkamer, een grote woonkamer met een prachtige antieke open haard, een aparte volledig uitgeruste keuken, (koelkast, vriezer, vaatwasser, wasmachine, droger, fornuis) een badkamer, een apart toilet, een kleedkamer, berging en 2 slaapkamers.

Het appartement is zonnig en is volledig opnieuw geschilderd. Het biedt hoge plafonds, veel lichtinval, ouderwetse houten vloeren, een alarmsysteem, lichtdimmers, dubbele beglazing voor elk raam en bergruimte. Tweepersoonsbed met opbergvak is beschikbaar in een van de slaapkamers. Het gebouw van hoge standaard en prachtige architectuur heeft een lift.

De kelder bevindt zich in het souterrain. Zeldzaam te koop en per direct leverbaar.

Voorzieningen verzameld door AI.
Afwasmachine
Alarm
Lift
Parkeerplaats
Wasmachine

Genève

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.