Het hart van het resort wacht hier op u

Zinal
Appartement • 4.5 kamer(s) • 105 m² • 2de verdieping • ref: 004b712e-edd3-11ee-afda-0a4bde28e6f6
€ 677.318
Het hart van het resort wacht hier op u
Gelegen aan de zuidkant van de Val d'Anniviers, op een prachtige locatie in het hart van de keizerlijke kroon, is Zinal een van de meest pittoreske dorpjes, die de authentieke charme van de Anniviard-dorpen uitstraalt. Het is begiftigd met het spectaculaire skigebied Grimentz-Zinal (120 km pistes met als hoogtepunt 2900 meter). Het is een van die plekken die bewondering opwekt. Of u nu komt om te ontspannen met uw gezin of om de bergen, skipistes of maagdelijke pistes te bedwingen, iedereen komt aan het einde van zijn verblijf tot dezelfde conclusie: Zinal heeft verkwikkende kwaliteiten. Overvloedige natuur, talloze sportactiviteiten, historische rondleidingen, activiteiten voor kinderen en vooral de bergen binnen handbereik - voor een vakantie die een smaak van puurheid uitstraalt. Omringd door de hoogste bergen van de Alpen is Zinal een eldorado voor natuurliefhebbers in zijn puurste vorm. In de zomer zijn er prachtige wandelpaden om te bewandelen terwijl u de toppen van meer dan 4000 meter bewondert, mountainbikeroutes, hooggebergteraces,...

In het hart van het dorp Zinal ligt dit 4,5-kamer appartement verdeeld over drie verdiepingen. Vanuit de hoofdingang komt u direct in een prachtige open woonkamer.  Zichtbare balken, verlichtingsarmaturen en gedeeltelijk glazen plafond geven de woonkamer een gezellig en modern tintje in een prachtige architectuur. Op de benedenverdieping zijn twee slaapkamers en een badkamer met ligbad. Boven biedt een mezzanine een prachtige ruimte om te ontspannen en tot rust te komen na een dag skiën of wandelen. Daarnaast heeft u toegang tot het balkon, dat een prachtig uitzicht biedt op de omliggende bergen. Het appartement, gebouwd in 1992, is zeer goed onderhouden en behoeft geen renovatie. Een kelder in de kelder maakt het aanbod compleet.

Het nieuwe kabelbaanstation ligt op slechts een paar meter van deze accommodatie. Daarnaast zijn zowel winkels als restaurants ook op loopafstand.

We kunnen niet wachten om u tijdens een bezoek dit droomappartement, ideaal gelegen, in deze prachtige omgeving te laten zien.

Ruimten

Kamers4.5
Vloeren2
Balkons1
Garages (buiten)1

Oppervlakken

Leven105 m²
Balkon
Lift

Ayer

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Uitzicht op de bergen
TypeAppartement
Bouwjaar1992