Appartementen in Torrevieja in de Buurt van Voorzieningen

Torre La Mata
Appartement • 4 kamer(s) • 3 bed. • 2 bad. • 100 m² • ref: ALC-00560-23519
€ 528.000
€ 510.400+17.600
Stijlvolle Appartementen met 2 en 3 Slaapkamers in La Mata, Dichtbij Voorzieningen

De appartementen zijn gelegen in Torrevieja La Mata, een dorp dat bekend staat om zijn lange zandstranden en prachtige zonsondergangen. La Mata biedt een scala aan voorzieningen, waaronder bars, winkels, restaurants en een straatmarkt die elke woensdagochtend plaatsvindt.

Appartementen te koop in Torrevieja zijn gunstig gelegen op loopafstand van de dagelijkse voorzieningen. De appartementen liggen in de nabijheid van de zoutmeren van La Mata en Torrevieja, die bekend staan om hun unieke natuurlijke schoonheid, op 2 km afstand van het strand, waardoor bewoners gemakkelijk kunnen genieten van de levensstijl aan de kust en de Middellandse Zee. Bovendien ligt het beroemde open winkelcentrum Habaneras in Torrevieja op slechts 3,5 km afstand, waardoor de bewoners een breed scala aan winkelmogelijkheden hebben. Bovendien ligt het Torrevieja-ziekenhuis op slechts 10 km afstand en biedt het handige medische diensten.

De appartementen in Torrevieja, La Mata maken deel uit van een modern complex dat bewoners een groot gemeenschappelijk zwembad en een ruime tuin met groene zones en schaduwplekken biedt. Deze voorzieningen bieden mogelijkheden voor ontspanning en gezelligheid binnen de gemeenschap. Elk appartement krijgt een parkeerplaats toegewezen op de gemeenschappelijke parkeerplaats, wat het gemak en de veiligheid van de voertuigen van de bewoners garandeert.

De appartementen bieden moderne woonruimtes met twee of drie tweepersoonsslaapkamers, afhankelijk van het model. De slaapkamers zijn voorzien van inbouwkasten voor voldoende opbergruimte. De appartementen beschikken ook over een eigen badkamer met inloopdouche, een algemene badkamer met inloopdouche en een open keuken en eethoek. De woonruimte is ruim en beschikt over grote ramen in Franse stijl die uitkomen op een eigen balkon, waardoor de bewoners kunnen genieten van natuurlijk licht en uitzicht.

Sommige appartementen zijn tevens voorzien van een eigen solarium op het dak, dat extra buitenruimte biedt voor ontspanning, amusement of genieten van een panoramisch uitzicht.


ALC-00560

Ruimten

Kamers4
Slaapkamers3
Badkamers2
Balkons1

Oppervlakken

Leven100 m²
Totaal100 m²
Airconditioning
Balkon
Gemeubileerd
Satelliet-tv
Terras
Zwembad
Voorzieningen verzameld door AI.
Parkeerplaats

Torre La Mata

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Uitzicht op het platteland
TypeAppartement
Bouwjaar2025
Energie-efficiëntiegraadGeen gegevens
Milieueffectbeoordeling (CO₂)Geen gegevens