Huis voor Kopen in Alsodux, Spanje

Alsodux
Huis in dorp • 4 kamer(s) • 4 bed. • 2 bad. • 153 m² • ref: EXP04289/8930
€ 110.000
Bent u op zoek naar een huis met grond in Alsodux, Almería? Wij hebben de perfecte optie voor u! Dit prachtige huis met 4 slaapkamers en 2 badkamers is klaar om in te trekken. Met 153 vierkante meter bebouwd en 123 bruikbare ruimtes heb je genoeg ruimte voor je hele gezin. Daarnaast heeft de woning een perceel van 273 vierkante meter en een garageplaats met een automatische deur.

Het huis is voorzien van een open haard in de woonkamer, steengoed vloeren en aluminium timmerwerk, waardoor het erg gezellig en gemakkelijk te onderhouden is. Vanuit het huis kunt u genieten van een spectaculair uitzicht op de natuur om u heen. En het beste van alles is dat het dicht bij het centrum van het dorp ligt, waardoor u kunt genieten van alle voorzieningen die het dorpsleven te bieden heeft.

Mis de kans niet om in dit prachtige huis met grond in Alsodux, Almeria te wonen. Neem vandaag nog contact met ons op om een bezichtiging in te plannen!

*"Huidige prijs + belastingen = € 160.500 euro (7% ITP). (Deze prijs is exclusief notaris- en griffierechten. De toegepaste tarieven zijn het hoogst en de koper kan vanwege zijn kenmerken profiteren van enkele belastingaftrekposten)".

Een verkort informatieblad over het onroerend goed (D. I. A), decreet 218/2005, Boja 217 d.d. 07/11/2006

Bent u op zoek naar een huis met grond in Alsodux, Almería? Wij hebben de perfecte optie voor u! Dit prachtige huis met 4 slaapkamers en 2 badkamers is klaar om in te trekken. Met 153 vierkante meter bebouwd en 123 bruikbare vierkante meter heb je genoeg ruimte voor je hele gezin. Daarnaast heeft de woning een perceel van 273 vierkante meter en een garage met een automatische deur.

Het huis is voorzien van een open haard in de woonkamer, keramische vloeren en aluminium timmerwerk, waardoor het erg gezellig en gemakkelijk te onderhouden is. Vanuit het huis kunt u genieten van een spectaculair uitzicht op de omringende natuur. En het beste van alles is dat het vlakbij het centrum van het dorp ligt, zodat u kunt genieten van alle voorzieningen die het dorpsleven te bieden heeft.

Mis de kans niet om in dit prachtige huis met grond in Alsodux, Almería te wonen. Neem vandaag nog contact met ons op om een bezichtiging in te plannen!

"Huidige prijs + belastingen = € 160.500 euro (7% ITP). (Deze prijs is exclusief notaris- en registratiekosten. De toegepaste tarieven zijn het hoogst en de koper kan, vanwege de kenmerken van het onroerend goed, profiteren van enkele belastingaftrekposten).

Het verkorte informatieblad van het pand (D.I.A.), decreet 218/2005, Boja 217 van 07/11/2006 is beschikbaar voor klanten."

Ruimten

Kamers4
Slaapkamers4
Badkamers2

Oppervlakken

Leven153 m²
Kavel273 m²
Terras
Voorzieningen verzameld door AI.
Garage

Alsodux

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Energie-efficiëntiegraadGeen gegevens
Milieueffectbeoordeling (CO₂)Geen gegevens