Chailly/Montreux: charme, comfort en gezelligheid op de begane grond! ✨

Montreux, Chemin de Jordils 13,
Appartement • 3 kamer(s) • 2 bed. • 1 bad. • 79 m² • ref: P24773
€ 1.934
Om deze woning te bezichtigen, kunt u contact met ons opnemen op 021 324 04 04 van maandag tot zaterdag van 8:00-21:00 uur of een aanvraag doen via het formulier met vermelding van uw telefoonnummer.

Noviac Immobilier rekent geen bemiddelingskosten aan, voor bezoeken of voor het indienen van uw aanvraag, voor een van onze eigendommen.

Welkom in Chailly/Montreux, waar dit prachtige 3,5-kamerappartement zich nestelt en een levensstijl biedt die zowel comfortabel als praktisch is. Dit is wat deze plek zo speciaal maakt:

- Twee ruime slaapkamers voor een rustgevende rust.
- Een badkamer uitgerust met een ligbad, perfect voor welverdiende momenten van ontspanning.
- Een volledig uitgeruste keuken die uitkomt op een lichte woonkamer, ideaal voor gezellige maaltijden met familie of vrienden. ️
- Een privétuin van 45m² met een terras, die een rustige buitenruimte biedt om te genieten van zonnige dagen en avonden onder de sterrenhemel. ✨

Gelegen in een rustige woonwijk, biedt dit appartement op de begane grond directe toegang tot de tuin, waardoor een natuurlijke uitbreiding van uw leefruimte binnenshuis ontstaat. Bovendien maakt de nabijheid van het openbaar vervoer, scholen, winkels en groene ruimten het een ideale keuze voor wie op zoek is naar comfort en bruikbaarheid in een bevoorrechte omgeving in Chailly/Montreux.

Laat deze kans niet aan je voorbij gaan! Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een bezoek te plannen. Trakteer uzelf op de luxe van een comfortabele en ideaal gelegen accommodatie op de begane grond in Chailly/Montreux.

Netto huur: CHF 1.900
Kosten: 200.-
Bruto huur 2.100.-

Contact:

Noviac Vastgoed
Telefoon : 021 324 04 04 Maandag t/m zaterdag van 8:00 - 21:00
www.noviac-immobilier.ch

Ruimten

Kamers3
Slaapkamers2
Badkamers1

Oppervlakken

Leven79 m²
Kavel45 m²
Tuin
Voorzieningen verzameld door AI.
Terras

Chemin de Jordils 13,, Montreux