Hotel met 16 kamers en een 9,1 / 10 in Booking.com Santiago de Tolú, Colombia

Santiago de Tolú, Calle 23
Hotel • 16 bed. • 18 bad. • 500 m²
€ 315.000

Hotel Pizzeria Opera Tolu in Santiago De Tolu, Colombia, een Caribisch paradijs met een uitstekende reputatie!

Welkom in een oase van rust en schoonheid in het hart van de Colombiaanse Caraïben!

Dit charmante hotel, gelegen in het levendige dorp Tolu, biedt een unieke kans voor wie op zoek is naar een perfecte combinatie van luxe, comfort en avontuur. Met een totale oppervlakte van 1000 m2, waarvan 500 m2 al bebouwd is en dezelfde hoeveelheid bebouwbaar is, biedt deze woning een idyllische omgeving voor gasten van over de hele wereld.

Belangrijkste kenmerken:

Droomlocatie: Gelegen op slechts 20 meter van het kristalheldere water van de Caribische Zee en op loopafstand van het stadscentrum van Tolu, is dit hotel het ideale startpunt voor het verkennen van de wonderen van de Colombiaanse eilanden, waaronder het ongelooflijke eiland San Bernardo. Gasten kunnen genieten van gemakkelijke toegang tot de mooiste stranden.

Luxe voorzieningen: Het hotel heeft een aantal hoogwaardige voorzieningen, waaronder een zwembad met jacuzzi, een ontspanningsruimte, een gezellig Italiaans pizzeria-restaurant met een houtgestookte oven en voldoende buitenruimtes om te genieten van het tropische Colombiaanse klimaat. Aan elk detail is gedacht om ervoor te zorgen dat gasten een onvergetelijke ervaring hebben.

De 16 kamers van het hotel zijn oases van comfort en rust, uitgerust met alle moderne voorzieningen om een aangenaam en verfrissend verblijf te garanderen. Uit de beoordelingen en recensies op enkele van de meest populaire hotelboekingswebsites blijkt duidelijk dat gasten de kwaliteit en aandacht voor detail van het hotel waarderen.

Uitstekende reputatie: Het hotelbedrijf heeft een solide reputatie met uitstekende beoordelingen en recensies op enkele van de meest populaire hotelboekingssites. Gasten van over de hele wereld hebben de kwaliteit van de diensten, de gastvrijheid van het personeel en de schoonheid van de omgeving geprezen.

Prachtige investering voor eigenaar, exploitant met de mogelijkheid tot uitbreiding en grond om meer kamers te bouwen

Ruimten

Slaapkamers16
Badkamers18

Oppervlakken

Leven500 m²
Kavel1200 m²

Calle 23, Santiago de Tolú